logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

فاش گویی مربی تیم ملی وزنه برداری از مشکلات و شرایط بد؛

براری: تعداد وزنه برداران بسیار کم شده/ در بهترین حالت می‌توانیم به شرایط ۱۰ سال قبل برگردیم

براری: تعداد وزنه برداران بسیار کم شده/ در بهترین حالت می‌توانیم به شرایط ۱۰ سال قبل برگردیم
محمدرضا براری مربی تیم ملی وزنه برداری درباره مشکلات این رشته صحبت کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛محمدرضا براری مربی تیم ملی وزنه برداری درباره شرایط این روزهای این رشته اظهار داشت: مربیان بسیار خوبی در سطح ملی و استان ها داریم و از این نظر کاستی وجود ندارد، اما به دلایل مختلف از جمله نبودن تجهیزات وزنه برداری، سالن هایی که چندین سال رها شده و به حالت مخروبه شده و عدم برگزار نشدن مسابقات قهرمانی کشور و غیره و عدم حمایت مالی هیات ها که ریشه آن به سوءمدیریت در سال‌های اخیر برمی گردد، تعداد وزنه برداران بسیار کم شده است.

وی افزود: تفاوت محسوس شرایط امروز و ۱۰ سال قبل، تعداد وزنه برداران است که کار استعدادیابی را راحت تر می کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نبودن تجهیزات وزنه برداری, مسابقات قهرمانی کشور,
,
,

تعداد وزنه برداران بسیار کم شده است

,

مربی تیم ملی وزنه برداری معتقد است: به دلیل عدم استعدادیابی و عدم توجه به تیم های پایه در سال های گذشته، استقبال از این رشته و تعداد وزنه برداران حاضر به حدی کم شده که در صورت تامین همه امکانات و تجهیزات، در بهترین حالت می توانیم تعداد وزنه برداران را به شرایط ایده آل ۱۰ سال قبل برگردانیم.

مربی تیم ملی وزنه برداری با اشاره به مشکل امکانات بیان کرد: ما ورزشکاران بزرگی داریم که بیشترین مدال های المپیکی را در رشته وزنه برداری کسب کرده اند. مربیان ملی و استانی بسیار خوبی داریم و همین که یک سالن در یک شهر هر سال می تواند یک قهرمان آسیا معرفی کند و چهرهای شاخص را به وزنه برداری کشور معرفی کند، یعنی ظرفیت و زمینه آن در استان ها فراهم است، اما از نظر امکانات و سالن نه تنها نسبت به دنیا بلکه در سطح کشور نیز بسیار ضعیف هستیم.

براری با بیان این مطلب افزود: استفاده از علم روز تمرین که در دنیا رایج است، نیازمند تامین تجهیزات است. علم تمرین در کنار تجهیزات به روز دنیا باعث پیشرفت ورزشکار و عدم مصدومیت وی می شود. یکی از کارهای خوبی که در فدراسیون در حال انجام است پیگیری و جذب اسپانسر برای رفع این معضلات است و این کاری است که سالها مغفول مانده بود و جا دارد از زحمتهای سرپرست فدراسیون وزنه برداری انوشیروانی بابت تشکیل اردوهای مناسب و به روز و تلاش برای حل مشکلات عدیده  وزنه برداری تشکر کرد.

,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه