اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیر کل بازرسی گیلان:

ارائه گزارش به هنگام برای پیشگیری از وقوع جرم ضروری است/ ارسال بیش از ۶۰ فقره گزارش هشدار به مقامات استان

ارائه گزارش به هنگام برای پیشگیری از وقوع جرم ضروری است/ ارسال بیش از ۶۰ فقره گزارش هشدار به مقامات استان
مدیر کل سازمان بازرسی گیلان با اشاره به اینکه رئیس سازمان بازرسی کل کشور به بازرسی کل استان تاکید کرده اگر تخلف و سهل انگاری دیدند بدوا نامه هشداری ارسال کنند، گفت: ارائه گزارش به هنگام به مسئولان برای پیشگیری از وقوع جرم تخلف ضروری است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ۸دی،سجاد ده ده جانی در گفتگوی ویژه خبری اظهار کرد: سازمان بازرسی گیلان در سال گذشته، ۲۰۴ فقره پرونده شامل ۱۲۱ فقره اصلاح امور، ۱۸ فقره کیفری و ۶۵ معرفی افراد به مراجع تخلفاتی اداری و انتظامی را ثبت کرده است.

وی با بیان اینکه در شش ماهه اول امسال تاکنون ۱۲۲ فقره پرونده از سوی بازرسی ارسال شده است، افزود: ۷۴ فقره پرونده اصلاح امور، ۱۰ فقره معرفی به مراجع ذیصلاح قضائی که متضمن ۲۴ نفر است و ۴۰ فقره از گزارشات سازمان به مراجع تخلفاتی اداری و انتظامی که متضمن ۶۲ نفر است ارسال کردیم.

مدیرکل بازرسی گیلان تصریح کرد: سازمان بازرسی گیلان امسال ۳۴۲ فقره پیشنهاد اصلاح امور لازم الاجرا را به دستگاه‌ها ارسال کرده است.

ده ده جانی با بیان اینکه تعداد افرادی که به مراجع قضائی معرفی و تحت تعقیب کیفری قرار گرفتند ۲۱ نفر بوده است، گفت: اختلاس، تضییع اموال عمومی و اخذ وجه زیاد از عناوین جرم آنها بوده و در بحث تخلفاتی که تحت تعقیب انتظامی قرار گرفته نیز ۱۵ نفر نقض مقررات و ۲۱ نفر اهمال در وظایف و ۴ نفر برای سهل انگاری مدیران در ندادن گزارش به سازمان بازرسی بوده است.

وی عنوان کرد: ۴۸ درصد پرونده‌های بازرسی کل استان گیلان منجر به تشکیل پرونده و ارجاع به مراجع قضائی شد.

ده ده جانی با اشاره به اینکه رئیس سازمان بازرسی کل کشور به بازرسی کل استان تاکید کرده اگر تخلف و سهل انگاری دیدند بدواً نامه هشداری ارسال کنند، افزود: ارائه گزارش به هنگام به مسئولان برای پیشگیری از وقوع جرم تخلف ضروری است.

مدیرکل بازرسی گیلان افزود: در شش ماهه اول امسال بیش از ۶۰ فقره گزارش هشداری به مقامات مربوطه استان ارسال کردیم که اگر ارسال نمی‌شد منجر به مچ گیری از افراد می‌شد اما هدف ما دستگیری از افراد است.

وی بیان کرد: شهرستانی در گیلان داریم که طی سال‌ها، اقدامی برای تشکیل کارگروه تعیین اراضی دولت نکرده و سند نگرفته است البته بعد از ورود بازرسی جلسات کارگروه تشکیل شده و میزان مراجعه اسناد اراضی ملی به دفاتر افزایش یافته و تاکنون سند چند ۱۰ هزار هکتار گرفته شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ۸دی,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

 

,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه