اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

ستاری‌ فرد:

رسانه‌های معاند به انتشار اخبار دروغین درباره زندانی‌ شدن و فوت دانش‌آموزان می‌پردازند

رسانه‌های معاند به انتشار اخبار دروغین درباره زندانی‌ شدن و فوت دانش‌آموزان می‌پردازند
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه بر اساس پیگیری‌های ما، هیچ دانش‌آموزی در اغتشاشات اخیر زندانی نشده است، گفت: رسانه‌های معاند به انتشار اخبار دروغین درباره زندانی‌ شدن و فوت دانش‌آموزان می‌پردازند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ صادق ستاری‌فرد سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه بر اساس پیگیری‌های ما، هیچ دانش‌آموزی در اغتشاشات اخیر زندانی نشده است، اظهار کرد: رسانه‌های معاند به انتشار اخبار دروغین درباره زندانی‌ شدن و فوت دانش‌آموزان می‌پردازند؛ به عنوان مثال ماجرای کانون اصلاح و تربیت درباره نوجوانانی است که قبل از بحث اغتشاشات اخیر، به دلیل بزه در این مکان تحت پوشش برنامه‌های آموزشی و تربیتی هستند.

وی با بیان اینکه دشمن به دنبال کینه‌جویی و انتقام است، افزود: مدرسه سنگر انقلاب اسلامی و جریان‌های انقلابی است و نقش مدرسه در تحقق اهداف و آرمان‌های انقلاب اسلامی بر کسی پوشیده نیست.

وی افزود: معلمان و دانش‌آموزان در انقلاب و دوران دفاع مقدس حماسه‌آفرینی بسیاری داشتند و مزین شدن وزارت آموزش و پرورش به نام 40 هزار شهید دانش‌آموز و معلم موجب شده است که دشمن همیشه درصدد انتقام از نهاد مدرسه باشد.

ستاری فرد با بیان اینکه ریشه این کینه و خشم به اوایل شکل‌گیری نهضت امام(ره) از سال ۴۲ تا ایام الله ۱۳ آبان سال ۵۷ و ۱۳ آبان‌ سال ۵۸ برمی‌گردد، افزود: در ۱۳ آبان سال ۵۷ در حساس‌ترین دوران انقلاب می‌بینیم که جریان‌ها و جنبش‌های دانش‌آموزی پیشران و حامی جریان‌های مردمی و دانشجویی هستند که وارد عرصه و میدان حق علیه طاغوت شده و خون خود را تقدیم انقلاب کردند و این گونه روز دانش‌آموز در انقلاب تثبیت شد همچنین منافقین و دشمنان این ملت ۱۳ آبان ماه سال ۵۷ و سالگرد آن در سال ۵۸ یعنی تسخیر لانه جاسوسی را به دست جنبش‌های دانش‌آموزی و دانشجویی که به تعبیر امام(ره) انقلاب دوم بود، را فراموش نمی‌کنند.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه ملت ما هم کودتای ۲۸ مرداد سال ۳۲ با پشتیبانی انگلیس و آمریکا را فراموش نمی‌کند، گفت: ملت ایران هرگز بمباران موشکی رژیم بعثی با پشتوانه و حمایت منافقان و کشورهای غربی را به مدارس میانه، بروجرد، کرمانشاه و بهبهان فراموش نکرده است و هرگز «نیمکت‌های سوخته» مدارس دخترانه زینبیه و ثارالله میانه و دیگر شهرها را فراموش نمی‌کند.

وی ادامه داد: دشمن بداند که معلمان تاریخ معاصر یعنی خیانت، خباثت و جنایت نظام سلطه و معاندین علیه ملت ایران را به دانش‌آموزان به خوبی منتقل کردند و آنها فراموش نمی‌کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه