اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

در جلسه شورای‌ عالی انقلاب فرهنگی انجام شد

تصویب درج مناسبت های جدید در تقویم و انتخاب ۲ عضو هیئت نظارت بر نشر کتاب بزرگسالان

تصویب درج مناسبت های جدید در تقویم و انتخاب ۲ عضو هیئت نظارت بر نشر کتاب بزرگسالان
در جلسه عصر امروز (سه‌شنبه) شورای‌ عالی انقلاب فرهنگی که به ریاست آیت‌الله دکتر سید ابراهیم رئیسی برگزار شد، گزارشی از فعالیت هیئت‌های نظریه‌پردازی در ۱۸ سال گذشته ارائه شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ این هیئت‌ها که به منظور تقویت اندیشه و نظریه‌پردازی در رشته‌های علوم انسانی، علوم اجتماعی و معارف اسلامی تشکیل شده‌اند، جمعی از اندیشمندان و دانشمندان علوم نظری را گرد هم آورده تا در فضای مناظره، گفتگو، ارزیابی و نقد نظریاتی جدید را پدید آورند.
بنابر این گزارش در ۱۸ سال گذشته ۲۸۰ استاد به عضویت شورای علمی این هیئت‌ها درآمده، ۱۲۰۰ استاد در جلسات آن شرکت کرده، ۸۰۰ استاد دیدگاه‌هایشان را در جلسات آن به بحث و بررسی گذاشته‌اند و ۲۲ هزار نفر نیز نظریات خود را در کرسی‌های ترویجی به عنوان بستر طرح و بررسی ایده‌های نو ارائه کرده‌اند.

بر این اساس تا کنون ۱۱۷۵ طرح‌نامه به عنوان نظریه جدید ارائه شده که از این تعداد ۶۸۵ طرح واجد شرایط اولیه نظریه نو بوده و برای ۲۴۳ نظریه اجلاسیه نهایی‌سازی تشکیل شده است. در این میان ۶۳ نظریه حائز شرایط نوآوری بوده و به عنوان نظریات نو در حوزه علوم انسانی، علوم اجتماعی و معارف اسلامی تصویب شده‌اند.

اعضای شورای‌عالی انقلاب فرهنگی پس از استماع این گزارش تاکید کردند که در صورت غیرمتمرکز بودن ساز و کار این فرآیند، دانشگاه‌های سراسر کشور و به خصوص دانشگاه‌هایی که در استان های پیرامونی کشور قرار دارند، از این بستر به شکل موثرتری بهره‌مند می‌شوند.

دستور بعدی جلسه امروز شورا گنجاندن مناسبت‌های جدید در تقویم کشور بود. بر این اساس اول اردیبهشت به مناسبت سالروز تولد شهید ابراهیم هادی، به عنوان روز شهدای ورزشکار، ۷ آذر به مناسبت شهادت دکتر فخری‌زاده، به عنوان روز نوآوری و فناوری ایران‌ساخت، ۱۳ شهریور به مناسبت روز تولد ابوریحان بیرونی به عنوان روز علوم پایه و روز ۲۵ دی ماه به مناسبت انتشار نامه تاریخی امام راحل در سال ۶۷ به عنوان روز تاریخ‌نگاری انقلاب اسلامی نامگذاری شدند.

همچنین روزهای ۳۱ اردیبهشت به عنوان روز چهارمحال و بختیاری و دومین جمعه مهر ماه به عنوان روز بزرگداشت آئین مذهبی قالیشویان در ضمیمه تقویم ثبت خواهند شد.
اعضای شورای‌عالی انقلاب فرهنگی عضویت آقایان احمد شاکری و میثم نیلی را در هیئت نظارت بر نشر کتاب بزرگسالان تایید کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه