logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

از برگزاری یکپارچه مراسم اربعین حسینی تا اقامه جماعت نماز ظهر در خمین

از برگزاری یکپارچه مراسم اربعین حسینی تا اقامه جماعت نماز ظهر در خمین
مراسم باشکوه اربعین حسینی با حضور گسترده زائران از سراسر شهرستان خنداب در آستان مبارک امام زاده محمد مسعود خنداب (ع) برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نسیم خنداب،همزمان با فرارسیدن اربعین حضرت اباعبدالله‌الحسین (ع)، مردم ولایتمدار شهرستان خنداب با برپایی مراسم سوگواری در  چهلمین روز شهادت امام حسین(ع) و یاران باوفایش، در آستان مبارک امامزاده محمد مسعود خنداب اشک ماتم ریختند.

در این مراسم که در آستان مبارک امامزاده محمد مسعود (ع) خنداب برگزار شد، حجت الاسلام والمسلمین مجدی زاده امام جمعه شهر خنداب ضمن عرض تسلیت اربعین حسینی به پیشگاه مقدس امام زمان (عج) ، با بیان اینکه حرکت قهرمانانه‌ی امام حسین(ع) روح مسلمانان را زنده می سازد، قیام سرور و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین(ع) را از نادرترین رُخدادهایى دانست که تفکر انسانها را به خود معطوف داشته و در تاریخ اسلام، ارزش والایى دارد.

وی ادامه داد: کسی که عاشق امام حسین (ع) و زیارت آن حضرت شد، خداوند همه چیز به آنان می دهد،حرکت در مسیر اهل بیت عصمت و طهارت(ع) انسان را از گمراهی نجات می دهد لذا ما باید قدم دراین راه گذاشته تا بتوانیم بیش از پیش فرهنگ ائمه اطهار (ع) را در جامعه گسترش دهیم.

مداحان نیز در جمع پرشور و سوگوار عزاداران حسینی به مداحی پرداختند و چشمان اشکبار و بارانی جمع حاضر را به صفای کربلای حسین(ع) در روز اربعین بردند.

بعد از مراسم عزاداری، نماز ظهر و عصر روز اربعین حسینی در امامزاده به صورت نماز جماعت با امامت نماینده ولی‌فقیه در شهرستان خنداب اقامه شد.

لازم به ذکر است مراسم سوگواری شهادت حضرت اباعبدالله الحسین (ع) در اربعین حسینی نیز در مناطق مختلف این شهرستان برپا شده و دسته جات عزاداری نیز با عبور از خیابانها به عزاداری می پردازند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نسیم خنداب,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

 

,

, ,

, ,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

, ,

, ,

, ,

 انتهای پیام/ص

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه