logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

گفتگوی دبیر انجمن کوراش ایران با فتگو با وبسایت فدراسیون جهانی کوراش؛

خسرویار: سیستم داوری انجمن بین المللی کوراش کاملاً جا افتاده است

خسرویار: سیستم داوری انجمن بین المللی کوراش کاملاً جا افتاده است
دبیر انجمن کوراش فدراسیون ووشو ایران گفت: می‌توانم با اطمینان بگویم که سیستم داوری انجمن بینالمللی کوراش کاملاً جا افتاده است. داوران ما طبق سیستم جدید مرتب خواهند شد. فرصت‌های بزرگی برای آنها ایجاد می‌شود و من معتقدم این سیستم به زودی نتایج مثبت خود را خواهد داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون ووشو، کوروش خسرویار، عضو کمیسیون داوران فدراسیون جهانی کوراش و عضو هیأت رئیسه کنفدراسیون کوراش آسیا و اقیانوسیه در گفت‎وگو با وبسایت فدراسیون جهانی کوراش اظهار داشت: ساکن استان خراسان شمالی در ایران هستم. خراسان به معنای واقعی یکی از مراکز ورزشی ایران است. این استان تعداد زیادی قهرمان در کوراش، جودو و انواع هنرهای رزمی رشد داده است. حدود ۳۴ سال پیش ورزش جودو را شروع کردم. قهرمان ایران در رده سنی نوجوانان و جوانان و قهرمان دانشجویان شدم. سپس تمرین کوراش را شروع کردم. مدتی به عنوان مربی جودو و کوراش به فعالیت خود ادامه دادم.

وی ادامه داد: در طی۱۰ سال مربیگری، تعداد زیادی شاگرد با استعداد تربیت و در کنار مربیگری، حرفه داوری را نیز پیگیری کردم. داور بین‌المللی جودو شدم و در حدود ۵۰ دوره مسابقات جودو قهرمانی قاره‌ای، مسابقات کشوری و بین‌المللی حضور داشتم. داوری در کوراش از سال ۱۳۸۱ آغاز شد و در مسابقات جام پوریای ولی کشورمان شرکت کردم و پس از آن به عضویت خانواده کوراش درآمدم.

دبیر انجمن کوراش فدراسیون ووشو افزود: الان داور ۳ ستاره و یکی از اعضای کمیسیون داوران انجمن بین‌المللی کوراش هستم. در کشور ما آموزش داوران بر اساس نظام سرزمینی و کشوری انجام می‌شود. یعنی ابتدا داوران در استان‌ها تربیت می‌شوند. سپس داورانی که از بین آنها انتخاب خواهند شد در سمینارهای داوری ملی در سطح کشور شرکت می‌کنند. این موضوع هر ساله به طور منظم برگزار و گروه مستعدترین داوران تشکیل می‌شود.

وی در خصوص یکی از مهمترین خاطره‌های ورزشی خود، یادآور شد: در سال ۲۰۱۷، مسابقات بین المللی Al Hakim At Termizi برای جایزه رئیس جمهور ازبکستان در ترمز ازبکستان برگزار شد. من داور وسط رقابت بین اسطوره کوراش، عبدالله تانگریف از ازبکستان و رقیب جوانش از قزاقستان بودم. بیش از ده هزار تماشاگر در ورزشگاه حضور داشتند. همه آنها عبدالله تنگریف را تشویق می‌کردند. در طول مسابقه امتیازی را اعلام کردم. همه تماشاگران انتظار داشتند که این امتیاز به ورزشکار ازبکستانی داده شود، اما امتیاز را به ورزشکار قزاقستانی دادم. داوران تصمیم من را تایید کردند. اگرچه من خودم نیز از طرفداران عبدالله بودم، اما ورزشکار قزاق اسطوره کوراش عبدالله تانگریف را شکست داد. این آخرین مسابقه عبدالله تنگریف بود. او می‌خواست کار خود را به عنوان یک برنده در زادگاهش به پایان برساند. این بحث برای من خیلی سخت بود. داور باید بر اساس اصول عدالت و نجابت هدایت شود.

خسرویار گفت: خوشحالم که در مسابقات قهرمانی بزرگسالان کوراش جهان شرکت خواهم کرد. در این سمینار که در چارچوب مسابقات قهرمانی جهان برگزار می‌شود، داوران جدیدی را کشف خواهیم کرد. من از کار آماده‌سازی برای مسابقات قهرمانی جهان مطلع هستم. از برگزار کنندگان، رئیس و دبیر کل انجمن بین‌المللی کوراش صمیمانه تشکر می‌کنم.

وی درپایان تاکید کرد: می‌توانم با اطمینان بگویم که سیستم داوری انجمن بینالمللی کوراش کاملاً جا افتاده است. داوران ما طبق سیستم جدید مرتب خواهند شد. فرصت‌های بزرگی برای آنها ایجاد می‌شود و من معتقدم این سیستم به زودی نتایج مثبت خود را خواهد داد.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه