logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

حضور مادر شهیدانِ طوقانی در تمرین دختران ووشوکار/مطمئن هستم شما دختران ووشوکار موفق می‌شوید

حضور مادر شهیدانِ طوقانی در تمرین دختران ووشوکار/مطمئن هستم شما دختران ووشوکار موفق می‌شوید
مادر بزرگوار شهیدان طوقانی با حضور در محل فدراسیون ووشو، از تمرینات تیم دختران جوانان بازدید کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به گزارش روابط عمومی فدراسیون ووشو، بانو «فاطمه خشک‌پز کاشانی»، مادر شهیدان محمد و سعید طوقانی صبح امروز (شنبه) و همزمان با پنجمین روز از هفته تربیت بدنی، در محل فدراسیون ووشو حضور یافت و از تمرین تیم ووشو جوانان دختر کشورمان بازدید کرد.

در جریان این بازدید که مسئولان فدراسیون نیز حضور داشتند، امیر صدیقی رئیس فدراسیون و همچنین زهرا ناطقی نایب رئیس بانوان، توضیحاتی پیرامون تمرینات ملی‌پوشان و برنامه‌های پیش‌رو از جمله اعزام به رقابت‌های جهانی را به این مادر بزرگوار ارائه کردند.

سرکار خانم فاطمه خشک‌پز کاشانی که فرزندانش محمد و سعید در سال‌های ۱۳۶۲ و ۱۳۶۳ به درجه رفیع شهادت نائل شدند، ابراز امیدواری کرد که دختران ووشوکار با دست پر از رقابت‌های جهانی به کشور بازگردند.

وی عنوان کرد: دعای خیر من به عنوان مادر دو شهید دفاع مقدس همواره بدرقه راه شما جوانان به ویژه شما دختران کشورمان است که خیلی تلاش کرده‌اید. مطمئن هستم که در این رویداد بزرگ موفق ظاهر می‌شوید و درخشان خواهید بود. هر روز شما را دعا می‌کنم تا باعث سرافرازی ایران شوید.

این مادر شهید تاکید کرد: امیدوارم که با حمایت مسئولان ورزش، اعزام با کیفیت و خوبی در راه تیم دختران ایران باشد و شما عزیزان بتوانید دست پر و همراه با افتخارآفرینی بازگردید.

در پایان تمرین تیم‌های ملی ووشو جوانان، این مادر شهید سیبی متبرک شده به دعا را به اعضای تیم هدیه داد.

علاوه بر اعضای خانواده این شهدای گرانقدر، مجید ملکی مدیرتیم‌های ملی، الهه منصوریان سرمربی و شهربانو منصوریان مربی تیم ساندا، مریم معماری سرمربی و زهرا نوری مربی بخش تالو و سمانه پناهنده سرپرست اردویی تیم در این بازدید حضور داشتند.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه