اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رحیم‌پور ازغدی:

جریان دانشجویی انقلاب به جای دفاع مذبوحانه، کارنامه دستگاه‌ها را بررسی کند

جریان دانشجویی انقلاب به جای دفاع مذبوحانه، کارنامه دستگاه‌ها را بررسی کند
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: جریان دانشجویی انقلاب اسلامی باید به جای دفاع یا حمله مذبوحانه به عملکرد دستگاه‌های حاکمیتی، کارنامه جمعی آن‌ها را بررسی کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسن رحیم‌پور ازغدی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بعد از ظهر امروز (شنبه ۳۰ مهر) در نشست پرسش و پاسخ با اعضای بسیج دانشجویی، با اشاره به برنامه‌ریزی شده بودن اغتشاشات اخیر، گفت: کاملا معلوم است که یک ائتلاف جهانی از آل سعود، آمریکا و رژیم صهیونسیتی تا تجزیه‌طلبان داخلی و سفارت‌خانه‌های چند کشور اروپایی برای این ماجرا کنار هم قرار گرفته بودند.

وی افزود: از آخوند متحجر شیعه لندنی تا مارکسیست‌ها و راست‌های سرمایه‌داری، مانند قطعات پازل در این ماجرا علیه جمهوری اسلامی کنار هم بودند.

رحیم‌پور ازغدی با اشاره به ضعف عملکردی رسانه‌ای در ماجرای اخیر، اظهار کرد: نهادهای حاکمیتی ما هنوز هم اهمیت رسانه‌ را نفهمیده‌اند و متوجه نیستند که الآن جنگ کلمات است و نوع ارائه مطلب و زمان آن، بسیار مهم است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: فحش‌های چاله میدانی در دانشگاه صنعتی شریف سابقه نداشته و از همین امر می‌شود فهمید که بحث یک مطالبه سیاسی و دانشجویی نیست و همین امر یک شکست بزرگ برای کسانی است که حرفی برای گفتن ندارند.

وی تصریح کرد: جریان دانشجویی انقلاب اسلامی باید به جای دفاع یا حمله مذبوحانه به عملکرد دستگاه‌های حاکمیتی، کارنامه جمعی آن‌ها را بررسی کند؛ تفاوت نقد دانشگاهی با نقد کوچه و خیابان این است که در نقد دانشجویی باید علاوه بر انتقاد، راهکارهای اصلاح نیز ارائه شود.

رحیم‌پور ازغدی با بیان اینکه تمام کشورها خطوط قرمزی دارند که برخی از آن‌ها مشترک و برخی دیگر متفاوت است، اظهار کرد: در هیچ جای جهان نمی‌گذارند کسی که قانون اساسی و اصل نظام سیاسی را قبول ندارد، وارد حاکمیت شود.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اینکه ما آماج سلطه رسانه‌ای غرب قرار گرفته‌ایم، گفت: سلطه رسانه‌ای غرب یک شبه به وجود نیامده ولی الآن با وجود فضای مجازی و نسل جوان، با یک مقدار، آموزش، خلاقیت و سواد، می‌توانیم از پس آن بر بیاییم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه