logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

قطعاً ۳ بازیکن در جام جهانی داریم؛

مورایس: با زنیت‌سن‌پترزبورگ در اصفهان بازی می‌کنیم/ ایران و انگلیس تقابل جذابی خواهند داشت

مورایس: با زنیت‌سن‌پترزبورگ در اصفهان بازی می‌کنیم/ ایران و انگلیس تقابل جذابی خواهند داشت
سرمربی تیم فوتبال سپاهان گفت: قرار شده تا با تیم فوتبال زنیت‌سن‌پترزبورگ در اصفهان دیداری تدارکاتی داشته باشیم.
[

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانا؛ ژوزه مورایس، سرمربی تیم فوتبال سپاهان اصفهان در حاشیه تمرین امروز طلایی‌پوشان اظهار داشت: سپاهان اولین تیمی است که به جام باشگاه‌های جهان راه یافته که افتخاری است برای باشگاه سپاهان، البته این تاریخی است که ما پشت سر گذاشتیم. نسل جدیدی در راه است تا تاریخی را در فوتبال ایران و اصفهان رقم بزنند. تیم در حال حاضر در موقعیت خوبی قرار گرفته است، نه فقط به خاطر این هفته، چون هر لحظه داریم کار می‌کنیم و هدف ما با هم بودن و لذت بردن از کنار هم بودن است، چون زندگی آن لحظه نیست که بازی را برنده می‌شویم. زندگی شادی است که در کنار هم داشته باشیم و سعی می‌کنیم این شرایط را در تیم‌مان پیاده‌سازی کنیم.

وی پیرامون برنامه آماده‌سازی تیم بیان داشت: در حال برنامه‌ریزی برای اردوی خارجی هستیم. احتمالاتی را در نظر گرفتیم و درباره بودجه و هزینه‌های آن فکر می‌کنیم. کار راحتی نیست که در طول جام جهانی اردو برگزار کنیم. یک بازی دوستانه با زنیت در اصفهان برگزار خواهیم کرد و امیدوارم که با حضور هواداران برگزار شود. مشخصاً در طول جام جهانی کشورهای زیادی نیستند که بتوانیم به آنجا سفر کنیم. به خاطر آب و هوای زمستانی، آپشن‌های زیادی نداریم. ترکیه، اسپانیا و پرتغال جاهایی هستند که می‌توانیم داشته باشیم، البته دبی هم به خاطر شرایط آب و هوایی در زمستان مناسب است، ولی به خاطر نزدیکی به قطر در زمان جام جهانی ممکن است شرایط برای رفتن به دبی سخت باشد، اما در این مدت روزهای تمرینی خوبی خواهیم داشت و برای شروع رقابت‌ها بعد از جام جهانی به طور مناسب آماده خواهیم شد. امیدواریم بتوانیم لیگ را بعد از بازی آخر جام جهانی مجدداً شروع کنیم و این یعنی اینکه ایران می‌تواند یک رقابت فراتر از حد طبیعی را خلق کند.

مورایس درباره بازیکنان ملی‌پوش سپاهان عنوان داشت: می‌دانیم که سه بازیکن قطعی در تیم ملی داریم. رامین رضاییان، امید نورافکن و پیام نیازمند در تیم ملی حضور دارند و درباره سایر بازیکنان خیلی مطمئن نیستیم. این سه بازیکن، بازیکنان باکیفیتی هستند و قطعاً می‌توانند به تیم ملی کمک کنند. اگر بازیکنان دیگری هم از سپاهان به تیم ملی دعوت شوند، خوشحال می‌شوم.

او در رابطه با دیدن بازی‌های تیم ملی از نزدیک تاکید داشت: اگر فدراسیون فوتبال برای من دعوت‌نامه بفرستد، بله تمایل دارم که بروم بازی‌ها را ببینم، چون دیدن مسابقات جام جهانی جذاب خواهد بود، وقتی قرار است ایران مقابل انگلیس بازی کند و فکر می‌کنم بازی جذابی باشد. اگر بتوانم راهی قطر خواهم شد، ولی بستگی دارد، چون باید سپاهان را برای بازی‌های دوستانه آماده کنم و بعد از آن باید ببینم چه پیش می‌آید. همیشه برای من رفتن به جام جهانی جذاب بوده است. دوست دارم بازی کشورم را ببینم مخصوصاً که در این دوره از جام جهانی هم حضور دارد. انگلیس، پرتغال، کره جنوبی و ایران کشورهایی هستند که دوست دارم بازی‌های آنها را ببینم.

سرمربی تیم فوتبال سپاهان در مورد پیش‌بینی‌اش از نتایج جام جهانی تصریح داشت: من در پیش‌بینی‌ فوتبال خیلی ضعیف هستم و نمی‌توانم چیزی را پیش‌بینی کنم و درباره آینده نظری بدهم، اما تیم‌های ملی که من می‌شناسم و کشورهایی که در آنها حضور داشتم، اگر برابر هم بازی نکنند دوست دارم یکی از آنها برنده شوند و اینکه می‌دانم برنده می‌شوند یا نه، نمی‌توانم حرفی بزنم. انتظار من این است که رقابت سالمی را در جام جهانی داشته باشیم و در کنار مردمی که می‌خواهند بازی را تماشا کنند و امیدوارم تیم‌ها بازی‌های عادلانه‌ای با هم داشته باشند و با همدلی و عشق با هم کار کنند و این شرایط در بین ملت‌ها در کنار هم به وجود بیاید.

مورایس در پایان با اشاره به حریف هفته آینده تیمش گفت: مس رفسنجان فکر می‌کنم یک تیم قابل احترام است، به ویژه تیمی است که بازی خوب و با سازماندهی بالایی انجام می‌دهد و خط دفاع سازمان‌یافته‌ای دارد و یکسری بازیکنان خوب در این تیم هستند و چیزی که من از این تیم دیدم این مسائل بوده است، ولی من به بازیکنان خودم اعتماد دارم، بازیکنان خوبی که با قدرت و اشتیاق زیاد می‌توانند تغییراتی در بازی‌ها ایجاد کنند. تمرکز من همیشه روی بازیکنانم بوده است.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه