logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

مرتضوی:‌ 570 هزار فرصت شغلی تاکنون ثبت، رصد و راستی آزمایی شده است

مرتضوی:‌ 570 هزار فرصت شغلی تاکنون ثبت، رصد و راستی آزمایی شده است
وزیر تعاون،‌ کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه برای ایجاد بیش از یک میلیون و 200 هزار فرصت شغلی برنامه‌ریزی شده، گفت: 570 هزار فرصت شغلی تاکنون ثبت، رصد و راستی‌آزمایی شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید صولت مرتضوی وزیر تعاون،‌ کار و رفاه اجتماعی عصر امروز (سه شنبه سوم آبان) در تشریح جلسه شورای عالی اشتغال که به ریاست آیت‌الله رئیسی برگزار شد، اظهار کرد: این جلسه هشتاد و سومین شورای عالی اشتغال ‌و‌‌ سومین جلسه این شورا در دولت سیزدهم بود.

وی افزود: خوشبختانه عملکرد اشتغال در کشور براساس اسناد بالادستی و وعده های داده شده یک میلیون فرصت شغلی یک برش ملی و برش استانی داده شده و برای ایجاد بیش از یک میلیون و 200 هزار فرصت شغلی برنامه ریزی شده است.

وزیر کار با بیان اینکه تا به امروز 700 هزار فرصت شغلی در دولت سیزدهم ایجاد شده است، تصریح کرد: این میزان بیش از 50 درصد تعهد دولت سیزدهم است. خوشبختانه در سامانه رصد و اشتغالی که سروران بزرگوارمان ارائه کردند 570 هزار فرصت شغلی تاکنون ثبت، رصد و راستی آزمایی شده است.

وی ادامه داد: برنامه‌ریزی سایر دستگاه‌ها برای سایر فرصت‌های شغلی تا سقف تعهد هم پیش‌بینی شده است.

مرتضوی فرصت‌های شغلی ایجاد شده را در سراسر کشور اعلام و بیان کرد: این مشاغل در سراسر کشور ایجاد شده است و آنچه اهمیت دارد این است که استان‌هایی که ضریب اشتغال آن‌ها از میانگین کشوری پایین‌تر بوده است، در این برش پیشرفت‌های خوبی داشتند. استان های محروم از جمله سیستان و بلوچستان فرصت‌های شغلی بسیار خوبی ایجاد شده است.

وزیر کار با اشاره به مصوبات جلسه امروز شورای عالی کار اعلام کرد: امروز 9 مصوبه داشتیم که عمدتاً در راستای تجهیز و تامین منابع و توزیع استانی بود. در این جلسه، به شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان‌ها اختیاراتی داده شد.

وی ادامه داد: دیگر دستور این جلسه، تعیین تکالیف برای نهادهای حمایتی بود. همچنین برای وزارت اقتصاد، بانک مرکزی و سایر دستگاه‌های اجرایی تعیین تکلیف شد. مقرر شد وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی آیین‌نامه‌هایی را در جهت توسعه همه‌جانبه اشتغال در کمترین زمان تنظیم و در بازه زمانی کوتاه به شورای عالی اشتغال تقدیم کند.

وزیر کار در پایان با اشاره به تاکیدات رئیس‌جمهور در شورای عالی اشتغال تصریح کرد: تاکیدات آقای رئیس‌جمهور در این جلسه بسیار حائز اهمیت بود و ایشان تاکید کرد که باید همه دستگاه‌های اجرایی در حوزه اشتغال فعالیت کنند و امر اشتغال در وزارتخانه به قرارگاه اشتغال تبدیل شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه