اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

جزییات شرایط دریافت وام اشتغالزایی سربازان نیروهای مسلح اعلام شد

جزییات شرایط دریافت وام اشتغالزایی سربازان نیروهای مسلح اعلام شد
فرمانده قرارگاه مهارت آموزی گفت: امسال مبلغ وام اشتغالزایی ستاد کل نیرو‌های مسلح به سربازانی که دوره‌های مهارت آموزی را دیده باشند حدود ۵ هزار میلیارد در نظر گرفته شده است که سود آن ۴ درصد است و ۱۸ بانک عامل اقدام به پرداخت این وام می‌کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار زاده کمند فرمانده قرارگاه مهارت آموزی گفت: امسال مبلغ وام اشتغالزایی ستاد کل نیرو‌های مسلح به سربازانی که دوره‌های مهارت آموزی را دیده باشند حدود ۵ هزار میلیارد در نظر گرفته شده است که سود آن ۴ درصد است و ۱۸ بانک عامل اقدام به پرداخت این وام می‌کنند.

وی گفت: بازپرداخت این وام‌ها ۷ ساله است و تفاوتی که با سال قبل دارد این است که در سال گذشته سربازان نمی‌دانستند برای استفاده از این وام‌ها باید به کجا مراجعه و ثبت نام کنند، اما امسال می‌توانند در هر شهر و استانی که هستند به پلیس +۱۰ مراجعه کنند و درخواستشان را برای وام اشتغال زایی ثبت کنند.

فرمانده قرارگاه مهارت آموزی، افزود: هر استان جداگانه برای سربازان خود اقدام به پرداخت وام می‌کنند و این موضوع به استان‌ها واگذار شده است؛ در واقع هر استان است که تعیین می‌کند که به سربازانش چه مقدار وام پرداخت کند و سرباز باید به کدام بانک مراجعه کند. البته این موضوع سبب نمی‌شود که در استان‌ها سلیقه‌ای رفتار شود چرا که ستاد کل نیرو‌های مسلح بر ساز و کار هر استان نظارت دارد.

سردار زاده کمند گفت: سربازان منقضی از خدمت سال ۹۷ به بعد یعنی هرکسی که از اول فروردین سال ۹۷ از خدمت ترخیص شده و گواهی مهارت دارد و دوره مهارتی را طی کرده است می‌تواند به دفاتر پلیس +۱۰ مراجعه و درخواستش را برای این وام ثبت کند.
فرمانده قرارگاه مهارت آموزی سربازان، با بیان اینکه برای استان‌ها سهمیه تعیین نشده است تا اکثر سربازان بتوانند از وام اشتغالزایی بهره‌مند بشوند، گفت: البته این را باید گفت: که هر استان یک مبلغ خاصی سهمیه دارد که دولت آن را تعیین کرده است و اصلاً ربطی به ستاد کل نیرو‌های مسلح ندارد.

وی خاطرنشان کرد:، اما برای نظارت بر روند اجرای صحیح تخصیص وام در جلسات شورای عالی اشتغال در استان‌ها افرادی از ستاد کل نیرو‌های مسلح حضور دارند تا به این موضوع نظارت داشته باشند.

سردار زاده کمند در پایان گفت: بعید است که در خصوص سهمیه هر استان مشکلی وجود داشته باشد، چون سهمیه بندی‌ها بر اساس سربازان هر استان تعیین شده است.

سردار موسی کمالی، دستیار و مشاور عالی قرارگاه مرکزی مهارت آموزی ستاد کل نیرو‌های مسلح نیز گفت: وام اشتغال‌زایی سال ۱۴۰۱ در مقایسه با سال قبل تغییراتی دارد که بر اساس این تغییرات اگر سربازی قبل از خدمت یا حین خدمت یا بعد از خدمت هم دوره‌های مهارت آموزی را طی کرده باشد می‌تواند از این وام استفاده کند.

بر اساس اعلام فرماندهان ستاد کل نیرو‌های مسلح مبلغ وام اشتغالزایی برای سربازانی که خود اشتغالی دارند ۳۵۰ میلیون تومان و برای سربازانی که کارآفرین هستند و می‌توانند برای ۲ یا تعداد بیشتری از افراد اشتغال ایجاد کنند ۴ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است و تفاوتی بین سربازان نیرو‌های نظامی برای دریافت وام اشتغالزایی سربازی نیست.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه