logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

امیر سیاری:

نیروهای مسلح و ارتش از توانمندی‌های بالایی در مواجهه با تهدیدات برخوردارند

نیروهای مسلح و ارتش از توانمندی‌های بالایی در مواجهه با تهدیدات برخوردارند
معاون هماهنگ کننده ارتش گفت: امروز نیروهای مسلح و ارتش از توانمندی‌های بالایی در مواجهه با تهدیدات برخوردارند؛ به طوری که هیچ دشمنی قصد و جرأت تعرض به تمامیت ارضی جمهوری اسلامی را به خود راه نمی‌دهد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  امیر دریادار حبیب‌اله سیاری معاون هماهنگ‌کننده ارتش در گردهمایی فرماندهان و پیشکسوتان دفاع مقدس اظهار داشت: هدف از برگزاری این گونه برنامه‌ها دیدار دوباره با خانواده ایثارگران و زنده نگهداشتن یاد و خاطرات دوران دفاع مقدس است.

معاون هماهنگ کننده ارتش با تاکید بر اهمیت تکریم پیشکسوتان دوران دفاع مقدس گفت: احترام به پیشکسوتان از اقدامات بسیار موثری است که به فرموده رهبر معظم انقلاب اسلامی باید از طرف مسئولان انجام شود.

دریادار سیاری در ادامه ضمن عرض تسلیت حادثه حرم مطهر حضرت احمد بن موسی علیه‌السلام (شاهچراغ) گفت: این حادثه تروریستی دل همه ملت عزیز ایران را به درد آورد. جمعیت عظیم و بزرگی که روز گذشته جهت تشییع پیکر مطهر شهدای این حادثه تلخ در استان فارس حضور یافت بیانگر اتحاد، همدلی، هماهنگی و انسجام و همت بلند ملت بزرگ ایران در برابر جبهه کفر و الحاد است.

وی با بیان اینکه چهار نفر از شهدای این حادثه دلخراش متعلق به خانواده تیپ تفنگداران دریایی و نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی هستند، تصریح کرد: امروز نیروهای مسلح و ارتش از توانمندی‌های بالایی در مواجهه با تهدیدات برخوردارند؛ به طوری که هیچ دشمنی قصد و جرأت تعرض به تمامیت ارضی جمهوری اسلامی را به خود راه نمی‌دهد.

دریادار سیاری خطاب به پیشکسوتان دوران دفاع مقدس، گفت: بازدارندگی و اقتدار امروز به سادگی به دست نیامده است و مرهون خدمات شما عزیزان و تجربیات گرانقدر دوران سراسر افتخار دفاع مقدس است.

وی خاطرنشان کرد: امروز به واسطه نیروی انسانی زبده و کارآمد که از مهمترین مولفه‌های قدرت ملی محسوب می‌شود، کشور ما در بالاترین سطح قرار دارد و این جوانان و نیروهای متخصص، فرزندان و دست‌پرورده‌های شما پیشکسوتان عزیز هستند.

معاون هماهنگ کننده افزود: امروز ارتش جمهوری اسلامی ایران در تمامی رده‌ها و نیروهای چهارگانه خود در حوزه تجهیزات و فناوری‌های دفاعی به خودکفایی رسیده و دست نیاز به سوی هیچ کشوری دراز نمی‌کند؛ به طوری‌که تاکتیک‌ها و تکنیک‌های نظامی همه زائیده فکر و ایده فرماندهان و مدیران خودمان است و این همان توان بازدارندگی و بومی‌سازی مولفه‌های قدرت ملی در مواجه با تهدیدات است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه