اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

استاد دانشگاه‌های هرمزگان:

پیوند اغتشاشگران با گروه تروریستی داعش در حادثه شیراز کاملاً نمایان شد

پیوند اغتشاشگران با گروه تروریستی داعش در حادثه شیراز کاملاً نمایان شد
حجت الاسلام انصاری راد گفت: پیوند اغتشاشگران با گروه تروریستی داعش کاملاً نمایان شده است و معترضان در همان روزهای آغازین فتنه، صف خود را از آشوبگران و اغتشاشگران جدا ساختند و در حال حاضر انقلاب اسلامی با اغتشاشگران داعش و گروه های تروریستی تجزیه طلب مواجه است که به فضل الهی ره به جایی نخواهد برد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام علی اکبر انصاری راد، استاد دانشگاه های هرمزگان در گفت‌وگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی هرمز فاجعه تروریستی حرم شاهچراغ احمد بن موسی الکاظم را یکی دیگر از طرح‌های استکبار جهانی خواند و اظهار کرد: این فاجعه تروریستی منجر به شهید و مجروح شدن شماری از هموطنانمان گردید.

وی در ادامه با بیان اینکه فاجعه تروریستی داعش در حرم مطهر شاهچراغ احمد بن موسی الکاظم(ع)، در پی سایر اقدامات است که تحت عنوان اعتراض، آشوب و اغتشاش برنامه‌ریزی شده بود، به اهداف دشمن اشاره کرد و افزود: هدف اصلی دشمن از طراحی و اجرای این عملیات ها در واقع براندازی نظام اسلامی پیش بینی شده است و این نخستین بار نیست که دشمن به انجام عملیات های تروریستی دست می زند بلکه از آغاز انقلاب اسلامی تاکنون، همواره جزو اهداف و برنامه‌های خود در نظر گرفته است.

این استاد دانشگاه های هرمزگان با تاکید بر اینکه در تجزیه و تحلیل اغتشاشات و آشوب های اخیر به این نتیجه می‌رسیم که دشمن با همه تجربه و توان خود به میدان آمده است، تصریح کرد: بهره گیری از ظرفیت جنگ رسانه ای، سازماندهی و اعزام احزاب تجزیه طلب و منافقین داخلی و خارجی و همچنین تحریف واقعیت‌ها و خدمات نظام اسلامی و ناکارآمد نشان دادن ساختار سیاسی از جمله مواردی است که دشمن از آنها بهره گیری می کند و عملیات تروریستی داعش در حرم مطهر احمد بن موسی الکاظم شاهچراغ علیه السلام نیز اقدامات طراحی شده آن است.

انصاری راد ادامه داد: در این عملیات تروریستی که به شهادت ۱۴ تن از هموطنان عزیز منجر شد در واقع نشان از عجز و ناتوانی دشمن در مواجهه با انقلاب اسلامی دارد، مردم بی گناهی که صرفا برای زیارت و عبادت خداوند متعال به آن حرم امن مشرف شده بودند که ناگاه مورد هجمه بی امان مهاجم تروریستی داعش قرار می گیرند.

وی همچنین اضافه کرد: آنچه بیش از همه چیز احساسات پاک مردم شریف ایران جریحه دار ساخته است شهادت سه دانش آموز نوجوان عزیز و یک کودک سه ساله ای است که در آغوش مادرش به شهادت رسید و این داغ سنگینی است که تحمل آن برای هر انسان با وجدانی بسیار دشوار می نماید. و آنچه ما در تشییع جنازه باشکوه آن شهدای گرانقدر به نظارت نشستیم در حقیقت دریایی از معرفت، بصیرت و روحیه شهادت طلبی در ملت بزرگ است که از آن می توانیم به جوشش خون شهید یاد کنیم.

این استاد دانشگاه های هرمزگان ادامه داد: بررسی ها نشان می‌دهد که اغتشاشات و آشوب‌های اخیر ، زمینه ساز وقوع عملیات تروریستی داعش بوده است که در عرصه کارزار، خود را شکست خورده می‌دید از ناآرامی ها و آشوب ها و اغتشاشات داخلی برای ضربه زدن و انتقام از امت حزب‌الله بهره می گیرد.

انصاری راد اذعان داشت: در حقیقت در شرایط فعلی، پیوند اغتشاشگران با گروه تروریستی داعش کاملاً نمایان شده است و معترضان در همان روزهای آغازین فتنه، صف خود را از آشوبگران و اغتشاشگران جدا ساختند و در حال حاضر انقلاب اسلامی با اغتشاشگران داعش و گروه های تروریستی تجزیه طلب مواجه است که به فضل الهی ره به جایی نخواهد برد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبکه اطلاع رسانی هرمز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

وی بیان کرد: این فاجعه سبب شد مردم ایران اسلامی بیدارتر، انقلابی تر و ولایی تر از گذشته ظاهر شود و خاطره شهدای گرانقدر همواره به یادگار خواهد ماند و سبب نابودی هر چه سریعتر معاندان و بدخواهان انقلاب اسلامی خواهد شد.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه