اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

توکلی به معاون اول رئیس جمهور هشدار داد؛

کمبود حدود 200 قلم دارو در آینده ای نزدیک

کمبود حدود 200  قلم دارو در آینده ای نزدیک
رئیس هیات مدیره دیده بان شفافیت و عدالت با ارسال نامه ای به معاون اول رئیس جمهور نسبت به کمبود حدود 200 قلم دارو در آینده ای نزدیک هشدار داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احمد توکلی رئیس هیات مدیره دیده بان شفافیت و عدالت با ارسال نامه ای به معاون اول رئیس جمهور نسبت به کمبود حدود 200  قلم دارو در آینده ای نزدیک هشدار داد و نوشت؛ دیده بان در ماه های گذشته نیز پیش بینی این موضوع را  کرده بود و به مسئولین امر تذکر داد، اما به آن توجهی نشد. متن نامه رئیس کارگروه دارو و درمان دیده بان شفافیت و عدالت نیز در پیوست این نامه آمده است.

متن این نامه بدین شرح است:

برادر ارجمند جناب آقای مخبر

معاون اول محترم رئیس جمهور

سلام علیکم

قال رسول الله(ص): و فی التاخیر آفات

احتراماً پیرو مذاکره تلفنی حدود ۳ ماه قبل و پیش بینی کمبود دارو به دلیل اقدامات ناصواب و غیرمسئولانه مسئولین سازمان غذا و دارو در طرحی به نام دارویار، به دلیل عدم توجه به تذکرات دیده بان شفافیت و عدالت منجر به کمبود دارو شد.

بعد از تأخیر در عزل رئیس سابق سازمان غذا و دارو، جلسه ای در مورخ ۴ آبان ماه در دفتر جناب آقای یزدی دبیر محترم ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی و با حضور معاون اقتصادی جنابعالی، دبیر ستاد تنظیم بازار، سرپرست سازمان غذا و دارو و نماینده دیده بان شفافیت وعدالت تشکیل گردید و مواردی مطرح شد که یکی ازموارد مطروحه، مصداق سوراخ دعا گم کردن است (برخورد با ۶ شرکت داروئی تولیدکننده آنتی بیوتیک) که اگر تقصیری هم در کمبود دارو داشته باشند، بسیار ناچیز است و راه به خطا رفتن است. چون مسببین و مقصرین اصلی کمبود دارو، تصمیم سازان و تصمیم گیران در حوزه ستادی سازمان غذا و دارو و افراد پشت پرده آنها هستند که همگی برای دیده بان شناسایی شده اند.

به این شرکت‌ها ارز نداده اند، تسهیلات مالی جهت مابه التفاوت ارز نیمایی و ترجیحی نداده اند، جلسات بازخوانی تشکیل نداده اند، قیمت گذاری با تأخیر و غیرمنطقی انجام داده اند که همه این اعمال منجر به تضعیف تولید داخل و در نتیجه کمبود دارو شده است یا به عبارتی دست شرکتها را بسته اند و الان مقصر اصلی که از عمد یا سهو منجر به این فاجعه شده را رها کرده و به دنبال افراد بسیار کم تقصیر رفتن، نه اینکه مشکل را حل نمی نماید، قطعاً مشکل را دوچندان می کند.

جهت اطلاع جنابعالی الان در حدود ۲۰۰ قلم از اقلام دارویی در معرض کمبود هستند که ۸۰ تای آن در مرحله بسیار پرخطر و مابقی در مراحل بعدی قرار دارند که اگر تدبیر نشود و در بر همان پاشنه بچرخد، کمبود آنها نیز به زودی بروز و نمود پیدا می کند. پس با تصمیم دولت باید کل تولید کنندگان این ۲۰۰ قلم را تحت تعقیب و برخورد قرار دهید و مقصر اصلی را رها نمایید. لذا تا دیر نشده است، تدبیر نمایید.

دیده بان شفافیت وعدالت، همانند همیشه آمادگی دارد جهت برون رفت از این وضعیت خطرناک، با ارایه راه کارهای عملی، با حضور کلیه ذی نفعان وذی منصبان کمک نماید.

احمد توکلی

 رئیس هیأت مدیره دیده بان شفافیت و عدالت

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه