logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

روایت سایت فیبا از ستاره کهنه‌کار ایران؛

انتخابی جام جهانی بسکتبال| حدادی - ژو کی؛ کارکشته قابل اعتماد مقابل غول چینی/ راند سوم غول‌ها!

انتخابی جام جهانی بسکتبال| حدادی - ژو کی؛ کارکشته قابل اعتماد مقابل غول چینی/ راند سوم غول‌ها!
سایت فیبا در گزارشی به نبرد ستاره‌های بسکتبال ایران و چین پرداخت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ تیم ملی بسکتبال ایران در پنجره پنجم انتخابی جام جهانی ۲۰۲۳، امروز ۲۰ آبان ۱۴۰۱ از ساعت ۱۷ در تهران به مصاف چین می‌رود.
با توجه به اهمیت پنجره پنجم مسابقات انتخابی جام جهانی بسکتبال ۲۰۲۳، فدراسیون جهانی این رشته (FIBA) با انتشار گزارشی به بررسی عملکرد ۶ سنتر برجسته حاضر در این مسابقات از تیم‌های مختلف پرداخت.
در این گزارش به بازیکنان پست ۵ یا سنترهای کلیدی تیمهای حاضر مانند کای سوتو از فیلیپین، وانگ ژلین از چین، سم فرولینگ از استرالیا و آنزاک ریستو از نیوزیلند پرداخته است.
جذابترین بخش گزارش فیبا روایتی از تقابل نام حامد حدادی، اسطوره بسکتبال ایران و ژو کی ستاره چین است.

فیبا با اشاره به عملکرد این بازیکن درباره حامد حدادی نوشت:‌ حدادی مثل «سوتو» جوان نیست، اما این موضوع نمی‌تواند مانعی برای این ستاره باشد. این بازیکن کهنه کار و باتجربه در ۳ بازی گذشته دبل دبل کرده و در ۲ پنجره قبل هم با میانگین ۱۵ امتیاز، ۱۱.۷ ریباند، ۳.۷ پاس منجر به گل، ۱.۳ توپ ربایی و ۲.۷ بلاک در هر بازی، آمار بسیار خوبی داشته است.
هواداران بسکتبال ایران همیشه می توانند روی عملکرد آماری حامد حدادی بزرگ حساب باز کنند. این موضوع می‌تواند در پنجره پایانی انتخابی جام جهانی هم وجود داشته باشد.

فیبا همچنین به ستاره بلندقامت چین اشاره کرد و درباره «ژو کی» سنتر تیم ملی چین نیز نوشت: این پنجره از مسابقات مقدماتی آسیا جذاب خواهد بود، زیرا این اولین بار از سال ۲۰۱۵ است که چین و ایران در انتخابی جام جهانی مقابل یکدیگر قرار می‌گیرند. در آخرین بازی دو تیم ژو کی ۱۹ سال داشت و مقابل حدادی بازی کرد که ۶ امتیاز، ۴ ریباند و ۳ بلاک به دست آورد.
پس از آن این دو ستاره در فینال بازی‌های آسیایی ۲۰۱۸ به مصاف یکدیگر رفتند که با قهرمانی مجدد چین به پایان رسید، بنابراین دیدن قسمت سوم این بازی قطعاً جالب خواهد بود. ژو پس از ۴ پنجره با میانگین ۱۷.۶ امتیاز، ۱۰.۴ ریباند و ۲.۱ بلاک در هر بازی به راحتی در میان بازیکنان برتر مسابقات مقدماتی آسیا قرار دارد.

 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه