logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

وقوع رگبار باران و رعد و برق در پنج استان/ کاهش کیفیت هوا در شهرهای پرجمعیت

وقوع رگبار باران و رعد و برق در پنج استان/ کاهش کیفیت هوا در شهرهای پرجمعیت
رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از وقوع رگبار باران و گاهی رعد و برق در پنج استان و آلودگی هوای شهرهای صنعتی و پرجمعیت خبرداد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ صادق ضیائیان رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا افزود: بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش یابی هواشناسی امروز و فردا (۲۹ و ۳۰ آبان ماه) در بخش‌هایی از استان‌های کرمان، هرمزگان، سیستان و بلوچستان، جنوب شرق فارس و جنوب یزد افزایش ابر، رگبار باران، گاهی رعد و برق و وزش باد شدید موقت و در ارتفاعات بارش برف پیش بینی می‌شود.

وی در ادامه گفت: طی این دو روز در نواحی شرق و جنوب شرق افزایش سرعت وزش باد انتظار می‌رود.

به گفته ضیائیان چهارشنبه (۲ آذر ماه) در سواحل غربی دریای خزر و پنجشنبه (۳ آذر ماه) در بخش‌هایی از غرب کشور و سواحل دریای خزر افزایش ابر و بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

وی اضافه کرد: طی پنج روز آینده در سایر مناطق کشور جوی پایدار حاکم خواهد بود و در شهرهای پرجمعیت و صنعتی افزایش غلظت آلاینده‌ها و کاهش کیفیت هوا انتظار می‌رود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا در ادامه گفت: طی دو روز آینده خلیج فارس و سه شنبه (اول آذر ماه) تنگه هرمز در شرق خلیج فارس مواج خواهد بود.

ضیائیان در پایان درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده، گفت: آسمان تهران دوشنبه (۳۰ آبان ماه) صاف همراه با غبار محلی در بعضی ساعت‌ها غبارآلود با بیشترین و کمترین دمای ۱۷ و ۷ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود. آسمان پایتخت سه شنبه (اول آذرماه) صاف تا کمی ابری همراه با غبار محلی در بعضی ساعت‌ها غبارآلود خواهد بود و بیشترین و کمترین دمای این روز به ۱۷ و ۸ درجه سانتیگراد می‌رسد.

ضیاییان در پایان گفت: طی امروز و فردا(۲۹ و ۳۰ آبان ‌ماه)  بندرعباس  با دمای ۳۲ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و همدان  با  دمای  ۳- و ۲-  درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان‌ کشور هستند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه