اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

توزیع بیش از چند هزار پرس غذای گرم بین عزاداران باشتی+ تصاویر

توزیع بیش از چند هزار پرس غذای گرم بین عزاداران باشتی+ تصاویر
به مناسبت اربعین حسینی بیش از چندهزار پرس غذای گرم به همت کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان باشت، دفتر امام جمعه و با مشارکت خیرین نیکوکار در جوار امامزاده سید محمد (ع) سرابیز بین عزاداران این شهرستان توزیع شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از خامی، دوستداران و عاشقان اهل بیت عصمت و طهارت (ع) در شهرستان باشت و در اربعین عزای سرور و سالار شهیدان حضرت حسین (ع) و یاران با وفایشان با برپایی مجالس عزادارای به سوگ نشستند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خامی, خامی, .,

مردم ولایتمدار شهرستان باشت در دسته ها و هیات های سینه زنی و برپایی مراسم عزاداری در چهلمین روز شهادت شهدای مظلوم کربلا در عزای امام حسین (ع) و 72 یار با وفای آن حضرت به عزادارای و نوحه خوانی و سینه زنی پرداختند.

, .,

در این مراسم که دکتر تاج گردون نماینده مردم گچساران و باشت، مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان، فرماندار باشت و برخی از مسئولان استانی و شهرستانی حضور داشتند، عاشقان اهل بیت (ع) در شهرستان باشت به مناسبت اربعین حسینی با پخت بیش از چندهزار پرس غذای گرم و توزیع آنها بین عزاداران، قرائت زیارت اربعین و زیارت امام حسین (ع) عشق و علاقه شان به ائمه اطهار (ع) به ویژه سرور و سالار شهیدان امام حسین (ع) و حضرت ابوالفضل العباس (ع) و یاران با وفایشان را به نمایش گذاشتند.

, ،,

حبیب الله باقرپور مدیر کمیته امداد باشت در گفتگو با این پایگاه خبری گفت: در این مراسم معنوی و باشکوه از مردم ولایتمدار و مددجویان تحت حمایت کمیته امداد باشت دعوت به عمل آمد.

, .,

وی افزود: نصب پرچمهای سیاه و سبز، پذیرایی از عزاداران حسینی، نوحه خوانی و سینه زنی و سخنرانی در وصف ایثار و رشادتهای امام حسین (ع) و یاران با وفای آن حضرت و اهداف قیام عاشورا از جمله برنامه های اجرا شده در شهرستان باشت به مناسبت اربعین حسینی بود.

,

باقرپور در پایان ضمن تشکر از اداره تبلیغات اسلامی و اوقاف باشت به جهت همکاری، گفت: به مناسبت اربعین حسینی بیش از چندهزار پرس غذای گرم به همت کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان باشت، دفتر امام جمعه و با مشارکت خیرین نیکوکار در جوار امامزاده سید محمد (ع) سرابیز بین عزاداران این شهرستان توزیع شد.

, .,

 

,
,
,
,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
 
,
 
,
انتهای پیام/ص
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه