اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نماینده ولی فقیه در مازندران:

مازندران نباید جلوه‌گاه فرهنگ‌های وارداتی باشد/ لزوم تعامل شهرداران و شوراها برای حل مشکلات مردم

مازندران نباید جلوه‌گاه فرهنگ‌های وارداتی باشد/ لزوم تعامل شهرداران و شوراها برای حل مشکلات مردم
محمدی لائینی گفت: استانی با با سابقه عظیم فرهنگی و پیشینه مهم نباید جلوه‌گاه فرهنگ‌های وارداتی باشد بلکه باید فرهنگ بومی مازندران حفظ و تقویت شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، آیت الله محمدباقر محمدی لائینی صبح امروز در همایش شهرداران استان مازندران با بیان اینکه اگر شهرداری خوب کار کند ۵۰ درصد رضایت‌مندی مردم از دستگاه‌های اجرایی برآورده می شود، اظهار کرد: متاسفانه شهرداران و شوراها با ناهماهنگی بین خودشان پدر مردم را در آورده‌اند؛ از این رو باید باهم تعامل کنند.

محمدی لائینی تاکید کرد: شهرداران باید با امام جمعه هماهنگ باشند زیرا مدیریت‌ امور مذهبی، اجتماعی و دینی با هماهنگی این دو بهتر اجرایی می شود.

وی با بیان اینکه شهرداران باید به مناسبت‌های مذهبی اعم از شهادت و ولادت توجه بیشتری داشته باشند تصریح کرد: در ایام و مناسبت‌ها، محیط شهری با فضاسازی مناسب باید رنگ بوی مذهبی به خود بگیرد.

نماینده ولی فقیه در مازندران افزود: فضاسازی دائمی شهرها موضوع مهمی است که باید توسط شهرداری‌ها مورد توجه قرار گیرد و در کنار تبلیغات گوناگون محیطی، مسائلی معنوی همچون نماز برای تقویت بُعد روحانی انسانی مدنظر بوده و تنها جلوه های مادی و دنیوی مورد توجه قرار نگیرد.

محمدی لائینی با تاکید بر اینکه فرهنگ اصیل مازندرانی باید توسط شهرداری‌ها حفظ و برجسته شود تا مردم با فرهنگ ملی و بومی و نمادهای مازندران آشنا شوند اظهار کرد: باید این اقدامات به گونه‌ای باشد تا مسافران و گردشگران با سوابق و افتخارات و مشاهیر مازندران آشنا شوند.

وی تصریح کرد: مازندران با سابقه عظیم فرهنگی و پیشینه مهم نباید جلوه‌گاه فرهنگ‌های وارداتی باشد بلکه باید فرهنگ بومی مازندران حفظ و تقویت شود.

امام جمعه ساری با اشاره به اینکه حاشیه شهرها باید مورد توجه قرار گیرد چراکه آسیب ها در حاشیه شهرها بیشتر است گفت: عمده روستائیان در حاشیه شهرها به دلیل مشکلات مالی زندگی می‌کنند که باید به این افراد رسیدگی شود زیرا توجه به محرومین موجب خشنودی خداوند است.

نماینده ولی فقیه در مازندران، توجه به سلامت و  ورزش و برخورداری از امکانات ورزشی در شهرها را بخشی از راهکار حفظ سلامت برای نهاد شهرداری دانست و خاطرنشان کرد: شهرها باید از نظر امکانات ورزشی غنی باشند و همچنین امکانات وسیع و ارزان برای بانوان باید فرآهم باشد.

محمدی لائینی اظهار کرد: آرامستان‌ها مانند کمیسیون‌های ماده ۱۰۰ و ۹۹ نباید منبع درآمد شهرداری‌ها قرار گیرند چراکه این موضوع خودبه‌خود باعث حرکت به سمت جریمه کردن مردم برای کسب درآمد شهرداری‌ها می شود.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه