logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

رئیس سازمان بازرسی کل کشور:

اطلاع مردم موجب افزایش سرمایه اجتماعی جامعه می‌شود/ هر دستگاه نظارتی نیاز به شفافیت دارد

اطلاع مردم موجب افزایش سرمایه اجتماعی جامعه می‌شود/ هر دستگاه نظارتی نیاز به شفافیت دارد
رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: اطلاع مردم موجب افزایش سرمایه اجتماعی جامعه می‌شود. در مقابل شفافیت، تکلیفی هم برای کارگزاران است چرا که رهبری فرمودند کارگزاران خادمان مردم هستند. زمانی که صاحبان اصلی مردم هستند، اطلاعات و اسناد متعلق به مردم است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ذبیح الله خدائیان رئیس سازمان بازرسی کل کشور در همایش ملی ارتقای شفافیت در رابطه با اهداف برگزاری این همایش گفت: یکی از اهداف ایجاد گفتمان شفافیت در برنامه هفتم توسعه است.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور با تاکید بر اینکه هر دستگاه نظارتی نیاز به شفافیت دارد، گفت: همین شفافیت یک حق است چرا که ما اعتقاد داریم که صاحبان اصلی نظام، مردم هستند و مردم باید از مناقصه‌ها و مزایده‌ها اطلاع داشته باشند.

خدائیان ادامه داد: اطلاع مردم موجب افزایش سرمایه اجتماعی جامعه می‌شود. در مقابل شفافیت، تکلیفی هم برای کارگزاران است چرا که رهبری فرمودند کارگزاران خادمان مردم هستند. زمانی که صاحبان اصلی مردم هستند، اطلاعات و اسناد متعلق به مردم است.

وی افزود: در برنامه‌های توسعه و سایر قوانین می‌بینیم که تاکید بر شفافیت شده اما سوال اینجاست که آیا ما واقعاً شفافیت در کشور داریم؟ پیشرفت‌هایی در سال‌های اخیر صورت گرفته که قابل قیاس با گذشته نیست، سامانه‌هایی طراحی شدند اما ناقص هستند چرا که تمام اطلاعات در آن سامانه‌ها به روز نشدند و جزیره‌ای عمل می‌کنند.

خدائیان ادامه داد از طرف دیگر بسیاری از دستگاه‌ها در بدنه میانه حکومت در برابر شفافیت مقاومت می‌کنند و حتی به دستگاه‌های نظارتی هم مقاومت صورت می‌گیرد، دستگاه‌هایی داریم که با تغییر مدیریت، سیاست‌هایشان هم تغییر می‌کند

وی با بیان اینکه این همایش با استقبال بی نظیر مراجع علمی مواجه شد، گفت: ۶۱۴ مقاله علمی به دبیرخانه واصل شد و در یک کار سخت داوری که از سوی ۲۰ استاد برجسته صورت گرفت ،۴۳۰ مقاله بیش از حد نصاب مشخص، نمره آوردند و ۷۰ مقاله برتر شناخته شدند.

رئیس سازمان بازرسی کل با اشاره به حضور سران قوا در این همایش گفت: پسشنهادی به رؤسای دولت و مجلس داریم مبنی براینکه در حال حاضر ما احکامی راجه به شفافیت داریم اما کامل نیست و خواهش ما این است که حکمی در برنامه هفتم توسعه بیایید که در رابطه با شفافیت جامع باشد.

خدائیان به سایر ویژگی‌های این حکم اشاره و تصریح کرد: این حکم باید زمان دار بوده و مسئولیت متوجه بالاترین مقام هر دستگاه باشد، برای اجرای آن حکم ناظر تعیین شود و همچنین ضمانت اجرایی داشته باشد.

وی افزود: امید است با تحقق این مهم گامی در جهت دولت الکترونیک برداشته شود و اگر در این زمان که هماهنگی بین سه قوه وجود دارد، این مهم محقق نشود اجرای آن در سایر زمان‌ها مشکل خواهد بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه