اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

دبیر هیات چوگان استان کرمان مطرح کرد؛

تشکیل نخستین تیم چوگان استان کرمان/ جام چوگان کشوری به میزبانی کرمان در خرداد ۱۴۰۲ برگزار می‌شود

تشکیل نخستین تیم چوگان استان کرمان/ جام چوگان کشوری به میزبانی کرمان در خرداد ۱۴۰۲ برگزار می‌شود
رضا شاه محمدی گفت: در تلاش هستیم با آماده سازی ورزشکاران رشته چوگان و تأمین زیر ساخت های لازم همچون تربیت اسب، خرید تجهیزات و غیره، یکم خرداد ماه که به عنوان روز چوگان کرمان نامگذاری شده است، میزبان جام چوگان و حضور چوگان بازان کشور باشیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رضا شاه محمدی در گفتگو با راه آرمان؛ با اشاره به برگزاری کارگاه آموزشی در کرمان با حضور رئیس فدراسیون چوگان گفت: این کارگاه به منظور راه اندازی تیم چوگان استان کرمان و معرفی تاریخچه و ماهیت این رشته ورزشی با حضور ابراهیم نوزایی رئیس فدارسیون، یکی از داوران بین المللی چوگان و نویسنده کتاب گوی و چوگان در سالروز ثبت جهانی این رشته ورزشی در سازمان یونسکو، برگزار کردیم.

دبیر هیات چوگان استان کرمان با تأکید بر اینکه تیم تشکیل شده، اولین تیم چوگان استان است، عنوان کرد: بنا به تأکید رئیس هیات چوگان استان قرار است ماهانه و به صورت تخصصی و رایگان برای علاقه‌مندان کارگاه آموزشی را با حضور مربین سطح ملی برگزار کنیم.

وی ابراز کرد: در تلاش هستیم که با آماده سازی ورزشکاران این رشته ورزشی و تأمین زیر ساخت های لازم همچون تربیت اسب، خرید تجهیزات و غیره، یکم خرداد ماه که به عنوان روز چوگان کرمان نامگذاری شده است، میزبان جام چوگان و حضور چوگان بازان کشور باشیم و همچنین در نظر داریم در این روز، افتتاحیه باشگاه چوگان تاج کرمان انجام شود.

شاه محمدی با اشاره به وجود زیر ساخت های خوب سوارکاری در سطح استان کرمان اظهار کرد: بر همین اساس در شهرستان های زرند، بم، رفسنجان و سیرجان هیات های چوگان شهرستان را راه اندازی کرده ایم و قرار شده است که این شهرستان ها سوارکار و اسب بفرستند تا کار در این زمینه انجام شود.

دبیر هیات چوگان استان کرمان با بیان اینکه انجمن اسب کرمان در سال 1350 تشکیل و در آن زمان باشگاه سوار کاری فعالیت داشته است که بعد از انقلاب زمین های این باشگاه به فروش می رسد، عنوان کرد: مالک زمین ها شرکت سرمایه گذاری مسکن است و با علاقمندی خود حاضر شده اند، اِلمانی که از قسمت اصلی ساختمان انجمن سوار کاری مانده است را خراب نکنند تا به نام عمارت ملی چوگان ثبت شود.

وی خاطر نشان کرد: اقدامات مربوط به ثبت ملی عمارت چوگانرا آغاز کرده ایم و میراث فرهنگی در حال بررسی نقشه ها هستند تا به زودی روند ثبت ملی این بنا انجام شود و از همه مسئولان استانی خواهشمندیم تا مرمت این بنا باشکوه آغاز شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, راه آرمان,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه