logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

استاندار خراسان رضوی:

بیش از ۳۰۰ هزار نفر متقاضی مسکن ملی در خراسان رضوی هستند/ واگذاری ۸۰۰ واحد مسکن ملی در قوچان

بیش از ۳۰۰ هزار نفر متقاضی مسکن ملی در خراسان رضوی هستند/ واگذاری ۸۰۰ واحد مسکن ملی در قوچان
نظری گفت: بیش از ۳۰۰ هزار نفر در استان خراسان رضوی متقاضی مسکن ملی در بخش‌های شهری و روستایی هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس از قوچان، یعقوب علی نظری، استاندار خراسان رضوی شب گذشته در حاشیه بازدید از پروژه‌های عمرانی قوچان در جمع خبرنگاران بیان کرد: عملیات اجرایی  پست فشارقوی، خط انتقال آب شرب و گازرسانی به بخش باجگیران در این شهرستان آغازشده اما نمی‌توانیم قولی برای زمان اتمام پروژه‌ها بدهیم که شرمنده مردم شویم.

وی افزود: این پروژه‌ها با حداکثر سرعت در حال اجرا است که می‌تواند زمینه فعالیت اقتصادی را فراهم کند زمان‌بندی برای اجرا و کنترل پروژه‌ها داریم و تلاش داریم در اسرع وقت به پایان برسد اما قولی برای زمان پایان آن نمی‌دهیم تا شرمنده مردم نشویم.

استاندار خراسان رضوی در خصوص واگذاری ۱۵۱۶ واحد مسکن ملی به‌صورت متمرکز در قوچان نیز گفت: اصلی‌ترین مطلب برای ساخت مسکن تهیه و تأمین زمین است که به‌موازات تأمین زمین در شهرهای مختلف چه به‌صورت انفرادی و چه به‌صورت جمعی افرادی که در اولویت قرارگرفته‌اند دعوت‌شده و واگذاری‌ها توسط مسئولین انجام می‌شود.

وی با اشاره به اینکه در سفر امروز به قوچان  ۸۰۰ واحد از طرح ملی مسکن به مردم این شهرستان واگذار شد، تصریح کرد: بیش از ۳۰۰ هزار نفر در سطح استان در بخش‌های روستایی و شهری برای دریافت مسکن ملی ثبت‌نام کرده‌اند که همه واجدالشرایط نیستند و مرحله‌به‌مرحله مورد ارزیابی و صحت سنجی ازنظر مدارک و مستندات قرار می‌گیرند.

نظری ادامه داد: در این مقطع حدود ۱۰۰ هزار نفر واجدالشرایط تشخیص داده‌شده و  تائید نهایی شده‌اند که همین میزان نیز زمین معین و تأمین‌شده است.

وی اضافه کرد: هر دو مسیر یعنی هم بررسی وضعیت و هم تأمین زمین را دنبال خواهیم کرد و مرحله‌به‌مرحله زیر بار ساخت قرار خواهیم گرفت.

استاندار خراسان رضوی در پاسخ به گلایه خبرنگاران قوچان در خصوص عدم اطلاع‌رسانی و دعوت برخی مسئولین در جلسات گفت: طبیعتاً جلساتی که عمومی و مربوط به مردم بوده خبرنگاران حضور دارند.

وی با تأکید اینکه علت این موضوع از مسئولین سؤال شده و اگر نیازی به تذکر باشد داده می‌شود ، بیان کرد: هیچ دلیلی وجود ندارد که بخواهند در برنامه‌ای خبرنگاران نباشند جلساتی که لازم به اطلاع‌رسانی بوده و مردم باید از نتیجه تصمیمات مسئولان آگاه باشند طبیعی است که اصحاب رسانه حضورداشته باشند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه