logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  2. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  3. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  4. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  5. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  6. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  7. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  8. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  9. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  10. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  11. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  12. گسست میان ادعا و واقعیت
  13. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  14. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  15. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  16. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  17. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  18. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  19. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  20. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد

درباره برخی بازیکنان الان نمی‌توان تصمیم گرفت؛

گل‌محمدی: این برد ۶ امتیاز ارزش داشت/ عمری و اسدبیگی لیاقت بازی در پرسپولیس را دارند؛ بیرانوند ما را در بازی نگه‌داشت!

گل‌محمدی: این برد ۶ امتیاز ارزش داشت/ عمری و اسدبیگی لیاقت بازی در پرسپولیس را دارند؛ بیرانوند ما را در بازی نگه‌داشت!
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: بازیکنی که در پرسپولیس بازی می کند باید کیفیت خیلی خوبی داشته باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ یحیی گل محمدی در نشست خبری پس از پیروزی مقابل گل گهر اظهار داشت: خیلی خوشحالیم در این شهر با صفا با مردمان خوب هستیم. از هواداران به خاطر استقبال و برخورد گرمشان تشکر می کنیم. بازی خوبی بود با توجه به نتیجه ای که گرفتیم. گل گهر خوب شروع کرد، موقعیت هایی داشت و توانست پنالتی بگیرد که بیرانوند مهار خوبی داشت.

وی افزود: بیرانوند ما را در بازی نگه داشت. از او تشکر می کنم. تمرکز خیلی خوبی برای بازی امروز داشت. رهبر خوبی به همراه بزرگترهای دیگر برای تیم ما بود. رفته رفته هرچه بازی جلو می رفت کار تیمی ما بهتر می شد. اعتماد به نفس بهتری به دست می آوردیم. توانستیم بیشتر پاس بدهیم، بازی را کنترل کنیم و مدیریت خوبی داشته باشیم. ذهنیت برنده به خصوص در نیمه دوم داشتیم که وقتی تیم ما وارد زمین شد شخصیت خوب پرسپولیس را نشان دادند.

سرمربی پرسپولیس گفت: خوشبختانه به گل اول و دوم رسیدیم. این ذهنیت خوب و مثبت و ذهنیت قهرمانی به تیم ما خیلی کمک کرد. بچه ها شخصیت خیلی خوبی از خودشان نشان دادند. درهرصورت این برد برایمان خیلی مهم بود. انداز 6 امتیاز ارزش داشت. گل گهر هم یکی از مدعیان قهرمانی و تیم شایسته ای است. به امیر قلعه نویی و همکارانش بابت ساختن این تیم تبریک می گویم. از آن ها به خاطر حمایتی که قبل از بازی داشتند تشکر می کنم. از همه مربیانی که از من حمایت کردند و هواداران تیم های مختلف تشکر می کنم.

گل محمدی در مورد صحنه پنالتی تیم گل گهر عنوان کرد: برخوردی وجود داشت اما نمی دانم آنقدر شدت داشت که بازیکن حریف به زمین بیفتد یا نه،  در هر صورت چیزی که مشخص بود تیم ما از شروع تا آخر بازی به تیم داوری احترام زیادی زیادی گذاشت. از تیم داوری تشکر می کنیم. بازی سختی بود و داور جوان و آینده داری داشت. برای آن ها آرزوی موفقیت می‌کنم.

وی در خصوص اینکه آیا بازیکنان پرسپولیس تاکتیک تیمی خواسته شده را به خوبی پیاده کردند یا خیر، گفت: در شروع بازی کمی سردرگم بودیم. استرس و فشار بازی خیلی زیادی بود. توپ های زیادی را تحت فشار حریف از دست دادیم. شروع زیاد خوبی نداشتیم. شروع بدمان باعث شد تیم حرف به پنالتی برسد اما رفته رفته بچه ها اعتماد به نفس بهتری پیدا کردند. تیم خوب و بزرگی داریم. از لحاظ شخصیتی تیمی هستیم که به دنبال قهرمانی هستیم.

سرمربی پرسپولیس تصریح کرد: این شخصیت به ما کمک کرد رفته رفته بهتر شویم. البته امروز از لحاظ بدنی یکی از روزهای خوب بازیکنان ما بود. دوندگی بالایی به خصوص درخط جلو داشتیم. وحید امیری دقیقه 94 بازی هم می‌دوید. خیلی به تیم کمک کرد. از همه بازیکنان ممنون هستم.

گل محمدی در مورد عملکرد عمری و اسدبیگی، گفت: بازیکنی که در پرسپولیس بازی می کند باید کیفیت خیلی خوبی داشته باشد. خوشبختانه این دو بازیکن امروز نشان دادند لیاقت بازی در این تیم را دارند. راه طولانی و سختی را در پیش دارند. باید بیشتر تلاش کنند. اینجا باید هرروز بهتر از قبل باشید تا بتوانید دوام داشته باشید. برای ان ها آرزوی موفقیت داریم. البته جوان های دیگری در تیم هستند که قطعا در بازی های آینده می توانند کمک کنند.

وی در خصوص شرایط گل گهر، اظهار داشت: هر موقع با گل گهر بازی داشتیم مانند این بود که با استقلال یا سپاهان بازی داشتیم. یک تیم استاندارد که خیلی قوی هستند. در ضربات ایستگاهی خیلی قوی هستند. هرموقع بازی داشتیم کار را برای ما خیلی سخت کردند. امروز هم پنالتی داشتند و می توانستند به گل برسند. اگر گل می شد زدن 2 گل بعد از اینکه عقب می افتیم خیلی سخت تر می شود. صحنه پنالتی نقطه عطف این بازی بود. اگر گل می شد کارمان سخت می شد. بیرانوند توانست خیلی خوب پنالتی را مهار کند و ما را در بازی نگه دارد.

سرمربی پرسپولیس در مورد شرایط نعمتی و عبدی، گفت: در مورد بعضی از بازیکنان الان نمی توان تصمیم گرفت. دو هفته دیگر نیم فصل است. مهدی و سیامک از بازیکنان با سابقه ما هستند. علیرغم اینکه سن و سال زیادی ندارند. به این تیم کمک زیادی کرده‌اند اما دلیل نمی‌شود کیفیت آن ها با بچه های دیگر ما فرق داشته باشد. بازیکنانی که الان در پرسپولیس هستند به تیم کمک می کنند و از وجود همه آن ها استفاده می کنیم.

وی در خصوص وضعیت دانیال اسماعیلی فر که به دلیل مصدومیت تعویض شد، اظهار داشت: مصدومیت او واقعا جدی نیست. ضربه خیلی بدی بود. خدا به او رحم کرد. باید ببینیم فردا یا پس فردا وضعیت او چگونه است. شکستگی یا دررفتگی ندارد اما ضرب خوردگی خیلی شدید است.


گل محمدی در مورد عملکرد سعید صادقی، گفت: صادقی قبلا هم بازیکن خود من بود و شناخت خوبی از او دارم. در نیمه اول عملکرد خیلی خوبی نداشت اما در نیمه دوم خیلی بهتر شد. رفته رفته توانست بر بازی و خودش مسلط شود. او می تواند خیلی بیشتر از این ها به ما کمک کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه