logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

​فیلم‌های حاضر در جشنواره فجر در اولویت های بعدی اکران قرار می‌گیرند

​فیلم‌های حاضر در جشنواره فجر در اولویت های بعدی اکران قرار می‌گیرند
مدیرکل اداره نظارت بر عرضه و نمایش سازمان سینمایی گفت:به طور طبیعی آن دسته از فیلم‌هایی که در جشنواره فجر شرکت نکرده و یا فرصت چند ماهه اکران را از دست داده‌اند، در اولویت‌های بعدی قرار خواهند گرفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به  نقل از روابط عمومی سازمان سینمایی و سمعی بصری؛ روح الله سهرابی مدیرکل اداره نظارت بر عرضه و نمایش سازمان سینمایی با اعلام این مطلب تصریح کرد: به طور طبیعی آن دسته از فیلم‌هایی که در جشنواره فجر شرکت نکرده باشند و یا فرصت چند ماهه اکران را از دست داده باشند در اولویت‌های بعدی اکران قرار خواهند گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


مدیرکل اداره نظارت بر عرضه و نمایش سازمان سینمایی؛ با اشاره به شرایط ویژه‌ اکران و ضرورت برنامه ریزی برای مدیریت ترافیک فیلم‌هایی که در صف اکران، پیگیری و تلاش‌های همه جانبه‌ای از سوی سازمان سینمایی، شورای راهبردی اکران و شورای صنفی نمایش طی ماه‌های گذشته صورت پذیرفت، افزود: در راستای حمایت از اکران فیلم‌های سینمایی، مشوق‌های گوناگونی از قبیل پخش تیزر تلویزیونی، حذف محدودیت زمانی اکران در صورت فروش و نیز، مشوق‌های دیگری به فیلم‌هایی که در این مقطع زمانی روی پرده بروند تعیین گردید و آن دسته از آثاری که در این مدت به اکران رسیدند حتی الامکان از این مشوق‌ها بهره‌مند شدند.

سهرابی گفت: زحمات اعضای شورای صنفی نمایش منجر به رونق اکران در بعضی ماه‌های کم فروش مانند ماه‌های محرم و صفر شده و در برخی هفته‌ها نیز رکورد جدیدی بر جا گذاشته است که قابل تقدیر و ستودنی است.

وی اضافه کرد: در عین حال، تعداد دیگری از آثار که فرصت و امکان نمایش داشتند به دلیل شرایط خاص اجتماعی تمایلی به این مسئله نشان نداده و فرصت مهم اکران را علیرغم پیش بینی مشوق‌ها از دست دادند.

مدیرکل اداره نظارت بر عرضه و نمایش سازمان سینمایی خاطرنشان کرد: با توجه به جریان تولید سینما و ضرورت مدیریت صحیح چرخه‌ تولید و عرضه، طی تصمیمات اخیر در سازمان سینمایی مقرر شد اولویت اکران سال 1402 با آثار حاضر در جشنواره فیلم فجر باشد.

به گفته وی؛ به طور طبیعی آن دسته از فیلم‌هایی که در جشنواره فجر شرکت نکرده و یا فرصت چند ماهه اکران را از دست داده‌اند، در اولویت‌های بعدی قرار خواهند گرفت.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه