logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

کارشناس مسائل سیاسی:

تاثیر عملکرد میدانی حاج قاسم پس از تشکیل تمدن بزرگ اسلامی آشکارتر می‌شود/ آیندگان بیشتر قدردان سردار سلیمانی هستند

تاثیر عملکرد میدانی حاج قاسم پس از تشکیل تمدن بزرگ اسلامی آشکارتر می‌شود/ آیندگان بیشتر قدردان سردار سلیمانی هستند
محمد حسن قدیری ابیانه گفت: زمانی که تمدن بزرگ اسلامی شکل بگیرد، بیشتر قدر تلاش‌های شهید سلیمانی و تاثیر عملکرد میدانی ایشان را خواهیم دانست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد حسن قدیری ابیانه در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی مرصاد ، اظهار داشت: جهان به سمت چند قطبی شدن پیش می رود و آمریکا هم درحال از دست دادن موقعیت خود به عنوان تک ابرقدرت است و در این میان پیروزی هایی که ایران به مدیریت میدانی حاج قاسم در عراق، سوریه و... بدست آورده زمینه دستیابی کشور به عنوان طی کننده مسیر تبدیل به قطبی بزرگ در این جهان چند قطبی را فراهم کرده است.

 وی افزود: هرچند طی سه سالی که از شهادت حاج قاسم گذشته هم ضربات وارده به استکبار موجب تضعیف آن شده اما با تلاش های سردار سلیمانی چنین موقعیت بزرگی برای ایران فراهم شد که بتواند جایگاه لازم را برای خود ایجاد کند البته این تلاش‌ها باید همچنان ادامه یابد.

 کارشناس مسائل سیاسی گفت: ایران اکنون نه تنها به عنوان یک قدرت منطقه ای بلکه به عنوان یک قدرت تاثیرگذار در سیاست های جهانی مطرح است در واقع زمینه شکل گیری قطب بزرگ اسلامی به رهبری ایران فراهم شده است.

 قدیری ابیانه تصریح کرد: زمانی که این قطب و تمدن بزرگ اسلامی شکل بگیرد، بیشتر قدر تلاش‌های شهید سلیمانی و تاثیر عملکرد میدانی ایشان را خواهیم دانست هرچند مردم ایران اکنون نیز قدردان جانفشانی های سردار سلیمانی هستند و این را در مراسم تشییع پیکرشان ثابت کردند.

 وی افزود: شهید حاج قاسم سلیمانی رستم دوران ما و فرماندهی بود که شهادتشان نیز جریان ساز شد و دشمن هم فهمید که از ارتکاب جنایت خود نفعی نبرده است.

به گفته قدیری ابیانه حاج قاسم از روی صداقت درباره شهادت سخن می گفت و آن را مطالبه می کرد و شعار نمی داد همچنین ایشان صادقانه اعلام می کرد که فدایی ملت است و از عمق وجود خود جمهوری اسلامی ایران را حرم می خواند.

وی عنوان کرد: سردار سلیمانی در تاریخ ما ماندنی است و قطعا جایگاه ایشان در بهشت است و در مقام شفاعت برای دیگران هم قرار خواهند داشت.

 کارشناس مسائل سیاسی خاطرنشان کرد: سردار سلیمانی زندگی را دوست می داشت اما آن را فدای ملت کرد البته مدافعان حرم اهل ایران و دیگر کشورهای جبهه مقاومت نیز در مبارزات ایشان شریک بودند و با نثار خون خود موقعیت جمهوری اسلامی ایران را در حال و آینده تقویت کردند.
 
قدیری ابیانه گفت: اثر مبارزات شهید سلیمانی را در حال حاضر می بینیم اما در آینده هم این اثرات ادامه خواهد داشت و حتی معتقد هستم با اینکه مردم ایران بسیار قدردان شهدا هستند اما آیندگان در آینده بیشتر قدردان این رشادت‌ها خواهند بود.

وی افزود: اگر در قصه ها آرش کمانگیر با انداختن تیر به راه دور، مرز ایران را گسترش پ داد اما اکنون در عالم واقعیت بورد موشک های ما بخشی از قدرت نفوذ ایران را نشان می دهد و حتی نفوذ معنوی ایران به قبل از برخورداری از امکاناتی چون موشک های دوربرد می رسد.

قدیری ابیانه گفت: درحال حاضر دشمنان ما از شکل گیری امپراتوری ایران دم می زنند البته ما دنبال ایجاد امپراتوری برای ایران نیستیم بلکه درصدد گسترش نفوذ اسلام هستیم زیرا اگر اسلام گسترش یابد به نفع ایران خواهد بود.

وی افزود: برای نخستین بار در قرون معاصر نفوذ و حضور ایران به دریای مدیترانه رسید و حتی توانستیم در حیات خلوت آمریکا از جمله در ونزوئلا حضور موثری داشته باشیم که این مساله سبب وحشت آمریکا شده است.

کارشناس مسائل سیاسی تصریح کرد: برخی میدان را مانع دیپلماسی می دانستند و اشتباه می کردند درحالی که میدان ضامن اقتدار دیپلماسی است و از این نظر باید قدر دان افرادی باشیم که با تقویت میدان زمینه دیپلماسی را فراهم کردند.

 قدیری ابیانه تصریح کرد: در دولت آقای روحانی و وزارت ظریف اگر این قدرت میدانی نبود شش تیم مذاکره کننده پشت میز مذاکره با ایران نمی نشستند هرچند آن دولت به دلیل ضعف خود نتوانست از فرصت مذکور استفاده کند و توافقاتی بدون ضمانت اجرایی را انجام داد اما نشستن شش قدرت جهانی در یک سوی مذاکره و نشستن ایران در سوی دیگر میز نشانه دهنده قدرت میدان است.

 وی افزود: یکی از مقامات آمریکایی اعتراف کرده هربار که در مذاکرات مقابل ظریف قرار می گرفته احساس می کرده که سردار سلیمانی پشت صحنه مذاکره قرار داشته و در حقیقت حاج قاسم طرف آنها بوده و البته این یک واقعیت است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبکه اطلاع رسانی مرصاد,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه