اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

وزیر کار:

آغاز ساخت۲۰ هزار واحد مسکونی برای کارگران/ حداقل دستمزد کارگران تا پایان سال جاری مشخص می شود

آغاز ساخت۲۰ هزار واحد مسکونی برای کارگران/ حداقل دستمزد کارگران تا پایان سال جاری مشخص می شود
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از آغاز ساخت۲۰ هزارواحد مسکونی برای کارگران خبرداد و گفت: اولین گام مسکن کارگری از مشهد مقدس در شهر جدید گلبهار آغاز شد و تلاش می‌کنیم ساخت تعداد بیشتری از واحدهای مسکونی کارگری در دستور کار قرار گیرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید صولت مرتضوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، در مورد جلسات شورای عالی کار برای تعیین حداقل دستمزد کارگران در سال آینده، اظهار داشت: در اولین جلسه آینده شورای عالی کار که به زودی برگزار می‌شود، کارگروه‌های تخصصی را برای تعیین شاخص‌های حداقل مزد تشکیل می‌دهیم و این مسئله را بررسی می‌کنیم.

وی تأکید کرد: تا قبل از پایان سال جاری حداقل دستمزد کارگران مشخص خواهد شد و در وقت فضیلت به نتیجه خواهد رسید.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره مسکن کارگران اظهار داشت: اولین گام مسکن کارگری از مشهد مقدس در شهر جدید گلبهار با ‌عملیات اجرایی حدود 2 هزار واحد مسکونی برای کارگران، آغاز شد، در کل کشور ساخت 20 هزار واحد مسکونی برای کارگران آغاز شده است. در سیستان و بلوچستان هم ساخت واحد‌های مسکونی آغاز شده است و تلاش می‌کنیم ساخت تعداد بیشتری از واحدهای مسکونی کارگری در دستور کار قرار گیرد.

مرتضوی همچنین با اشاره به تفاهم‌نامه‌ای که اخیراً با دانشگاه آزاد اسلامی برای ساخت مسکن امضا شده است، گفت: براساس این تفاهم‌نامه قرار است در ‌برنامه‌ای 2.5 ساله تعداد یکصدهزار واحد مسکونی به وسیله تعاونی‌های مسکن برای کارکنان و دانشگاه آزاد احداث و تحویل شود.

وی همچنین در مورد تفاهم‌نامه‌ای که برای ساخت 200 هزار واحد مسکن کارگران قبلا امضا شده بود، گفت: تفاهم‌نامه‌ای در زمان وزیر سابق با وزارت راه و شهرسازی امضا شد که طی آن مقرر شد 200 هزار واحد مسکونی برای کارگران توسط شرکت‌های تعاونی مسکن‌ احداث شود؛ همچنین در تفاهم‌نامه‌ای با شهرداری تهران 5 هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده، نوسازی و تحویل مردم می‌شود.

‌وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار داشت: تا آخر سال قرار است یک‌هزار واحد مسکونی برای کارگران در سیستان و بلوچستان به بهره‌برداری برسد.‌

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه