logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

طی برگزاری نشست مشترک؛

سران قوا درباره بررسی و تصویب بودجه 1402 در زمان کوتاه‌تری توافق کردند

سران قوا درباره بررسی و تصویب بودجه 1402 در زمان کوتاه‌تری توافق کردند
نشست سران قوا عصر امروز (شنبه ۲۴ دی) به میزبانی حجت‌الاسلام‌ محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضائیه و با حضور آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور و محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نشست سران قوا عصر امروز (شنبه ۲۴ دی) به میزبانی حجت‌الاسلام‌ محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضائیه و با حضور آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور و محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی برگزار شد.

با توجه به افزایش برودت هوا در نقاط مختلف کشور و مشکلاتی که به لحاظ تأمین انرژی گرمایشی در برخی کشورهای منطقه نیز به وجود آمده، سران قوا در جلسه امروز خود بر استمرار و تقویت اقدامات در دست اجرا جهت کاهش مشکلات برای مردم در حوزه تأمین انرژی گرمایشی و رفع برخی مسائل پیش‌ آمده در این حوزه تأکید کردند‌.

در این جلسه تصمیمات مهمی نیز در خصوص مسائل مرتبط با حوزه گاز، در راستای کاهش مشکلات مردم و شهروندان اتخاذ شد.

گفتنی است، این تصمیمات و عملیات اجرایی متعاقب آن، به استثنای اقداماتی است که تاکنون در راستای رفع مسائل حوزه تأمین انرژی گرمایشی و مدیریت بحران در این حوزه اتخاذ شده است.

همچنین سران قوا در این نشست ضمن قدردانی از مشارکت‌های فعالانه مردمی در همه عرصه‌ها، بار دیگر از مردم شریف ایران خواستند در مصرف انرژی صرفه‌جویی به عمل آورند تا با عنایت به تدابیر در دست اجرای مسئولان، مردم همه نقاط کشور در روزهایی که با افزایش برودت هوا مواجه می شویم از نعمت گاز و گرما بهره‌مند باشند.

مقوله بودجه، موضوع دیگری بود که در جریان جلسه امروز سران قوا مورد امعان‌ نظر قرار گرفت و بر همین مبنا با عنایت به همفکری صورت‌گرفته میان سران قوا، مقرر شد با اتخاذ تدابیری در مجلس، شورای نگهبان و هیئت‌ عالی نظارت مجمع تشخیص، بودجه ۱۴۰۲ در زمان کوتاه‌تری نهایی شود.

سران قوا همچنین در این جلسه بر آسیب‌شناسی و اولویت‌بندی مسائل و موضوعات مبتلابه کشور و مردم و طرح هر یک از این مسائل اولویت‌دار در جلسات فی‌مابین برای پیگیری‌ و همکاری مجدانه در راستای تسریع در رفع آن‌ها تأکید کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه