اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

زمان ثبت‌ نام حج تمتع ۱۴۰۲ به تعویق افتاد/ افراد زیر ۱۲ سال امکان تشرف به حج را ندارند

زمان ثبت‌ نام حج تمتع ۱۴۰۲ به تعویق افتاد/ افراد زیر ۱۲ سال امکان تشرف به حج را ندارند
در حالی که قرار بود ۳۰ دی‌ماه ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۲ آغاز شود، سازمان حج و زیارت‌ اعلام کرد که ثبت‌نام زائران حج به زمان دیگری موکول شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سازمان حج وزیارت پیرو اطلاعیه‌های قبلی در خصوص زمان ثبت‌نام از متقاضیان تشرف به حج تمتع ۱۴۰۲ اعلام کرد: به دلیل هم‌زمانی تاریخ اعلام قبلی با برگزاری کنکور سراسری و اعمال محدودیت‌های اینترنتی و همچنین عدم تحقق برخی از شرایط، ثبت‌نام در کاروان‌های حج تمتع که قرار بود ۳۰ دی ماه سال جاری انجام شود، به زمان دیگری موکول شد که متعاقبا در این زمینه اطلاع‌رسانی می‌شود.

سازمان حج و زیارت قرار بود در روزهای آتی ثبت‌نام حج را آغاز کند، اما هنوز و‌مشمولان حج شرایط و حتی هزینه این سفر را نمی‌دانند و سازمان حج و زیارت اطلاع‌رسانی مناسبی در این زمینه نکرده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,

عربستان سهمیه حج بسیاری از کشورهایی که هر ساله در ایام حج تمتع بیش‌ترین حاجی را داشتند، اعلام کرده و طی تفاهم‌نامه‌ای به سایر برنامه‌های حج آینده اشاره داشته است.

,

 لغو محدودیت‌های کرونایی در حج ۱۴۴۴ قمری

,

علاوه بر این، در حالی که وزیر حج عربستان در نمایشگاه اکسپوی حج از لغو محدودیت‌های کرونایی در حج ۱۴۴۴ قمری خبر داد، اما همچنان موارد مرتبط با کرونا در نام‌نویسی حج برای سعودی‌ها و حتی برنامه‌های حج برخی کشورها اعمال می‌شود. به طوری که سعودی‌ها تکمیل واکسیناسیون کرونا را به عنوان یکی از دستورالعمل‌های حج آینده اعلام کرده‌اند.

محدودیت ثبت‌نام زائران زیر ۱۲ سال نیز از دیگر مواردی است که وقتی وزیر حج عربستان از لغو محدودیت‌ها خبر داد، پیش‌بینی می‌شد که برداشته شود. اما همچنان افراد زیر ۱۲ سال امکان تشرف به حج آینده را ندارند و به نظر می‌رسد که منظور وزیر حج عربستان از لغو ‌محدودیت سنی کرونایی، برداشتن محدودیت شرط سنی افراد بالای ۶۵ سال است که در حج گذشته اعمال شده بود.

 این اقدام به منظور فرصتی برای اعزام زائران مسن به حج تمتع است و به نظر می‌رسد که حج ۱۴۴۴ قمری (۱۴۰۲ شمسی) تعداد حجاج مسن نسبت به سال‌های گذشته بیش‌تر باشد و برای این منظور هم سعودی‌ها در حال برنامه‌ریزی هستند تا مشکلی برای زوار ایجاد نشود.

,
,
,
,
,

تزریق واکسن آنفولانزای فصلی و مننژیت

,

یکی دیگر از مواردی که زائران خانه خدا باید به آن توجه داشته باشند، تزریق واکسن آنفولانزای فصلی و مننژیت است که در دستورالعمل تشرف به حج آینده به آن تأکید شده است.

عربستان اعلام کرده که محدودیتی در تعداد زائران حج تمتع ندارد، اما همچنان برای کشورها سهمیه در نظر گرفته است؛ به طوری که سهمیه اندونزی به عنوان کشوری با بیش‌ترین حاجی حدود ۲۱۵ نفر و کشوری مثلا نیجریه‌ای ۹۵ هزار حاجی دارد. همچنین نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت چندی پیش سهمیه ایران را در حج آینده ۸۵ هزار نفر اعلام کرد. سعودی‌ها هم که هر ساله بدون ضابطه سهمیه به خود اختصاص می‌دهند، تعداد حجاج خود را ۸۵۰ هزار نفر اعلام کرده‌اند که البته اولویت با افرادی است که تاکنون به حج تمتع مشرف نشده‌اند. البته با توجه به کاهش جمعیت سعودی‌ها نسبت به ۲ سال گذشته، به نظر می‌رسد بیش‌تر مسلمانان این کشور به حج تمتع مشرف شده‌اند.

,
,
,

 عربستان همچنین در حج آینده محدودیت تشرف بانوان بدون محرم را برداشته است و در حج ۱۴۰۲ بانوان می‌توانند بدون محرم به زیارت خانه خدا مشرف شوند. البته این موارد را خبرگزاری فارس پیش از این در مطلبی منتشر کرده بود که اکنون به دستورالعمل اعلام شده از سوی سعودی‌ها، خبر فارس تأیید شد.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه