اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

طهرانچی در نشست امضای تفاهم‌نامه با شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه:

جهاد تبیین اولویت جدی برنامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی است/حاج علی اکبری: شبکه ائمه جمعه حامی و پشتیبان دانشگاه آزاد اسلامی بودند

جهاد تبیین اولویت جدی برنامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی است/حاج علی اکبری: شبکه ائمه جمعه حامی و پشتیبان دانشگاه آزاد اسلامی بودند
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر لزوم ارتباط و تعامل دانشگاه آزاد اسلامی با شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه، گفت: جهاد تبیین اولویت جدی برنامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی و معتقدیم این جهاد باید عالمانه و حکیمانه باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ تفاهم‌نامه همکاری مشترک دانشگاه آزاد اسلامی و شورای سیاستگذاری ائمه جمعه به امضاء محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و حجت‌الاسلام محمدجواد حاج علی‌اکبری رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه رسید.

این تفاهم‌نامه با هدف توسعه همکاری‌های علمی و آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و تربیتی دانشگاه آزاد اسلامی و شورای سیاستگذاری ائمه جمعه و به منظور بهره‌مندی متقابل از توانایی‌ها، ظرفیت‌ها و امکانات طرفین منعقد شد.

طهرانچی در ابتدای نشست امضای این تفاهم‌نامه، با اشاره به ساختارسازی‌‌های حضرت امام خمینی (ره) در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی گفت: دوره اول انقلاب اسلامی، ساختارسازی بسیار توانمندی توسط امام(ره) بنا نهاده شد و کارکردهای این ساختارها تا به امروز از انقلاب اسلامی در مقابل دشمنانی که قسم خورده بودند انقلاب یک روز هم نباشد، صیانت کرده است.

رئیس دانشگاه آزاد تصریح کرد: مقام معظم رهبری اخیراً اشاره کردند که کارتر رئیس‌جمهور وقت آمریکا برای براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران دستور صریح داده بود، اما سه عامل رهبری، مردم و ساختارهای انقلاب اسلامی باعث ناکامی دشمنان در اهداف شوم علیه انقلاب شده است.

وی ادامه داد: دوره‌های مختلفی در مشروطه و حتی زمان حیات آیت‌الله کاشانی را تجربه کردیم که مردم حرکت جدیدی به وجود آوردند اما به دلیل اینکه ساختارهای قوام‌یافته در کشور ایجاد نشد و تنها عامل رهبری و مردم در صحنه بود، این حرکت و قیام‌ها نتوانست پایدار بماند.

طهرانچی با بیان اینکه ساختارهای اجتماعی در قوام حکومت تأثیر بسزایی دارد، اظهار داشت: مقام معظم رهبری جهاد تبیین را درمقابل غوغاسالاری رسانه‌ای دشمن و جنگ ترکیبی مطرح کردند و این مهم نیازمند ساختارهای اجتماعی است. دانشگاه آزاد اسلامی و شبکه ائمه جمعه به عنوان دو ساختار اجتماعی مهم جمهوری اسلامی ایران، توسط امام خمینی(ره) بنیان‌گذاری شد.  

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اینکه نمازجمعه نماد مقاومت مردم بوده و ارزش بالایی دارد، گفت: جمهوری اسلامی ایران دارای شبکه‌های اجتماعی فراگیر در کشور است و باید قدر این شبکه را بدانیم چرا که این قدرت شبکه ای می تواند جهاد تبیین را پشتوانه‌سازی کند. بحمدالله دانشگاه آزاد اسلامی و شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه با یکدیگر مأنوس بوده و ارتباط مثبتی دارند و یکی از برنامه‌های مهم بنده در سفرهای استانی، دیدار و گفت‌وگو با نمایندگان ولی‌فقیه و ائمه جمعه است که آن‌ها را هدایتگران معنوی دانشگاه می‌دانیم. همچنین دفاتر تقریب مذاهب اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی با موافقت و همراهی ائمه جمعه در واحدهای دانشگاهی راه‌اندازی شده است.

وی با بیان اینکه سالانه 35-30 درصد جوانان هر شهر وارد دانشگاه آزاد اسلامی می شوند، تصریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی یک اجتماع کاملاً هدایتگر و تأثیرگذار است که امکانات آن توسط مردم تهیه شده و بسیاری از ائمه جمعه در ایجاد واحدهای دانشگاهی پیشگام بودند. از این رو دانشگاه آزاد اسلامی با مشارکت شورای سیاستگذاری ائمه جمعه می تواند تأثیر ائمه جمعه در ایجاد و گسترش این دانشگاه به عنوان یک نهاد فرهنگی، علمی و اجتماعی را تاریخ‌نگاری کند.

طهرانچی با تأکید بر لزوم ارتباط و تعامل دانشگاه آزاد اسلامی با شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه، گفت: جهاد تبیین اولویت جدی برنامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی و معتقدیم این جهاد باید عالمانه و حکیمانه باشد. بخش حکیمانه جهاد تبیین باید از نهاد حوزه‌های علمیه استخراج شود و بخش عالمانه نیز توسط دانشگاه پشتوانه‌سازی شود و هر دوی آنها باید درکنار یکدیگر در جهاد تبیین نقش‌آفرینی و عقبه‌سازی کنند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در پایان با اشاره به اجرای طرح پایش در این دانشگاه، اظهار داشت: نظام پایان‌نامه و رساله دانشجویان تحصیلات تکمیلی و تولید دانش در دانشگاه آزاد اسلامی یک نظام یکپارچه است و سالانه صدهزار تحقیق در یک چارچوب و یک هدایت مستقیم در این دانشگاه انجام می شود که در این راستا با مشارکت شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه، می توانیم در تأثیرگذاری آنها در حوزه‌های مختلف راهکارهای مناسب داشته باشیم.

حجت‌الاسلام‌ حاج علی‌اکبری رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه نیز در ادامه این نشست ضمن تبریک ولادت باسعادت حضرت زهرا (س) گفت: مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی که برآمده از انقلاب اسلامی و براساس یک تشخیص درست شکل گرفته، امروز با ظرفیت فراوان و در حوزه داخلی و بین‌الملل همراه با رشته‌های گوناگون توانسته باعث بسط و گسترش آموزش عالی شود.

وی افزود: امروز به برکت انقلاب اسلامی در 900 شهر و پایگاه، نمازجمعه که از بزرگترین کارها و حسنات انقلاب اسلامی است برگزار می‌شود که منشأ خدمات و برکات زیادی شده است. شبکه ائمه جمعه نیز همیشه حامی و پشتیبان شبکه دانشگاهی کشور و دانشگاه آزاد اسلامی بودند و در شهرهای مختلف برخی از ائمه جمعه به شکل‌گیری و تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی در آن شهر کمک کردند و در بعضی از واحدها نیز ائمه جمعه به عنوان رئیس دانشگاه و استاد مشغول به فعالیت بوده و هستند.

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه در پایان با اشاره به مأموریت‌های شورا در ارتباط با ارتقاء کیفی نمازجمعه و نهاد امامت جمعه اظهار داشت: در هر دو مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی و شورای سیاستگذاری ائمه جمعه، شاهد تغییرات کیفی در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری در گام دوم انقلاب اسلامی هستیم و امیدواریم هر دو مجموعه با نشاط و طراوت در انجام مأموریت‌‎های خود و تحقق آرمان‌های مشترک و ساخت ایران قوی گام بردارند.

در این جلسه، حجت‌الاسلام محمد شریفانی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی، علی سروری مجد مشاور ریاست و رئیس مرکز حوزه ریاست، روابط عمومی و هماهنگی استان‌ها دانشگاه آزاد اسلامی، محمد قربانی گلشن‌آبادی معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی، فرزاد جهان‌‎بین معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی حضور داشتند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه