اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

فینچر با قاتل به سینماها برگشت

فینچر با قاتل به سینماها برگشت
دیوید فینچر کارگردان سرشناس سینما پاییز سال آینده با فیلم «قاتل» به چرخه اکران سینماهای جهان برمی‌گردد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مووی وب، فیلم «قاتل» به کارگردانی دیوید فینچر برای نتفلیکس تریلری نوار است که با بازی مایکل فاسبندر و تیلدا سوینتون ساخته شده و قرار است نوامبر ۲۰۲۳ به نمایش درآید.

پس از آن که یک دهه ساخت این فیلم معوق ماند، سرانجام نتفلیکس حقوق آن را از پارامونت خرید تا دیوید فینچر بتواند آن را کارگردانی کند.

این کارگردان که برنده گلدن گلوب است و ۳ نامزدی اسکار در کارنامه دارد برای ساخت فیلم‌هایی چون «شبکه اجتماعی»، «منک»، «دختر گمشده»، «هفت» و «زودیاک» شناخته می‌شود.

فینچر در «قاتل» با اندرو کوین واکر نویسنده «هفت» دوباره همکاری کرده است. واکر فیلمنامه فیلم‌های دیگری چون «گرگینه» و «اسلیپی هالو» را نوشته است.

گرچه فینچر در ۵ سال اخیر تقریبا به صورت انحصاری با نتفلکیس کار کرده است، اما آنها به صورت رسمی در نوامبر ۲۰۲۰ قراردادی ۴ ساله امضا کردند تا این همکاری را انحصاری کند. وی سازنده شماری از بزرگ‌ترین پروژه‌های نتفلیکس در دهه اخیر بوده که شامل «منک»، «عشق مرگ و روبات‌ها»، «خانه پوشالی» و «شکارچی ذهن» بوده است.

فیلم «قاتل» با اقتباس از یک مجموعه رمان گرافیکی فرانسوی به قلم الکسیس نولنت با تصویرپردازی لوک جاکامون اقتباس شده که داستان قاتل بی نامی را روایت می‌کند که پس از سال‌ها بهترین بودن در کارش، دیگر نمی‌خواهد قاتل باشد اما باید جواب مشتری‌هایش را بدهد. این مجموعه از سال ۱۹۹۸ تا ۲۰۱۷ منتشر می‌شد.

مایکل فاسبندر نامزد اسکار و گلدن گلوب که بازیگر فیلم‌هایی چون «مردان ایکس»، «۱۲ سال بردگی» و «استیو جابز» بوده در نقش قاتل ظاهر شده است. در مقطعی گفته می‌شد برد پیت قرار است در این نقش بازی کند.

این فیلم در چندین قاره و کشور فیلمبرداری ‌شده که نیواورلئان، شیکاگو، جمهوری دومینیکن، پاریس از جمله آنهاست. گفته شده اواخر نوامبر فیلمبرداری فیلم در سانتودومینگو انجام و فیلمبرداری در نهایت تا نیمه مارس ۲۰۲۲ تمام شد.

این فیلم قرار است ۱۰ نوامبر ۲۰۲۳ توسط نتفلیکس منتشر شود.

فینچر قرار است پیش‌درآمد «محله چینی‌ها» فیلم مشهور سال ۱۹۷۴ را هم برای نتفلیکس بسازد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه