به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ایجی خبرنگار گرمسارآنلاین با توجه به اعلام قیمت جدید و مصوب در زمینه قیمت نان در کشور و استان تیمی 4نفره متشکل از ناظران بازرسی اداره صنعت معدن و تجارت استان و شهر ستان گرمسار از 9 واحد نانوایی شهر ستان گرمسار بازرسی و بازدید کردند و از نزدیک بامشکلات و نظرات مردم درزمینه پخت نان را جویا شدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رمسارآنلاین,روح الله حامدی مسئول تیم بازرسی سازمان صنعت معدن تجارت استان در گفتگوی اختصاصی با خرنگار ما در زمینه این بازرسی گفت:این بازرسی در زمینه گشت مشترک با بازرسان شهرستانی از 9 واحد نانوایی به تفکیک پخت نان بازرسی به عمل آمد و مباحثی در زمینه فصل 8 قانون نظام صنفی که بحث تخلفات است این بازرسی انجام شد.
,وی افزود: مباحث همچون کمیت،کیفیت،کم فروشی،عدم درج قیمت و رعایت ساعتکار نانوا هایی مورد بازرسی قرار گرفت که در طی این بازرسی به مورد خاصی برخورد نکردیم که منجر به تشکیل پرونده شود.
,حامدی در پایان به همکاری مردم در این زمینه اشاره کرد و افزود: در نظرسنجی از مردم برای بررسی مشکلات نان متوجه این نکته شدیم که آنان نیز خواستار افزایش کیفیت نان هستندکه افراد می تواند با برخورد هر گونه تخلفی با شماره تماس 124 تماس بگیرند.
,انتهای پیام/ش
,]
ارسال دیدگاه