اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

قرایی مقدم در گفتگو با دانا عنوان کرد؛

فرمایشات رهبری درباره بانوان بسیار سنجیده است/ ذات بانوان ایرانی با حجاب عجین شده است

فرمایشات رهبری درباره بانوان بسیار سنجیده است/ ذات بانوان ایرانی با حجاب عجین شده است
جامعه شناس اجتماعی گفت: فرمایشان رهبری درباره بانوان از ابعاد مختلف بسیار سنجیده و کارشناسی شده است، چرا که در همه جهات زنان پابه پای مردان فعال هستند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی شبکه اطلاع رسانی دانا؛ رهبر معظم انقلاب چندی پیش در دیدار صدها تن از زنان فرهیخته و فعال در عرصه‌های فرهنگی، اجتماعی و علمی درخصوص نقش زنان به سخنرانی پرداخت و فرموردند: اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است اما خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست.
براساس فرمایشات رهبری، بعضی این‌‍‌ها را باهم اشتباه می‌کنند وقتی می‌گوییم خانه‌داری، خیال می‌کنند می‌گوییم در خانه بنشینید هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید.
در این راستا امان الله قرایی مقدم جامعه شناس و آسیب شناس اجتماعی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی شبکه اطلاع رسانی راه دانا اظهار داشت: بیانات و دیدگاه‌های رهبری از نظر جامعه شناسانه بسیار درست و کارشناسی شده است، چرا که خانه‌داری زنان به معنی خانه‌نشینی و پرهیز از کسب دانش، تدریس و حضور در عرصه‌های مختلف فرهنگی، سیاسی و اجتماعی نیست.
وی در ادامه با بیان اینکه ۶۳ درصد دانشجویان دختران هستند، گفت: زنان نیز در مشاغل مختلف لیاقت و شایستگی خود را نشان داده‌اند پس خانه نشینی  و منفعل کردن آنها در جامعه کار درستی نیست.
قرایی مقدم به نقش محوری زن در خانواده و جامعه اشاره کرد و گفت: مادرانی که تحصیلکرده و دارای شغل هستند فرزندانی توانمند و سالم تحویل جامعه خواهند داد، در واقع باید گفت این خانواده است که فرهنگ و ارزش‌ها را به نسل آینده انتقال می دهد پس مادر نقش زیادی در فرزندان دارد.
این جامعه شناس با اشاره به اینکه زنان به ویژه زنان تحصیل کرده می‌‏توانند نقش ‏هایی در جهت استحکام و تحکیم خانواده داشته باشند، گفت: تحقیقات نشان دهنده آن است که زنانی که در درون جامعه در حال فعالیت هستند با اقتصاد و تعاملات اجتماعی بیشتر آشنا هستند و این امر در شیوه مدیریت خانواده بسیار موثر است.
وی در ادامه با بیان اینکه فرمایشان رهبری از ابعاد مختلف بسیار سنجیده و کارشناسی شده است، چرا که در همه جهات زنان پا به پای مردان در حال فعالیت هستند و نباید زنان را از صحنه های میدان باز بدارند.
وی در ادامه با بیان اینکه ذات دختران و زنان ایرانی با حجاب عجین شده، گفت: حتی در گذشته که حجاب مطرح نبود از عکس‌ها و نقاشی‌های روی دیوار مشخص است که زنان ایرانی همیشه حجاب داشتند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه