logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

با اعلام مدیرکل دفتر امور مشترک فدراسیون‌ها؛

تلاش وزارت ورزش و جوانان برای برگزاری انتخابات ۱۰ فدراسیون

تلاش وزارت ورزش و جوانان برای برگزاری انتخابات ۱۰ فدراسیون
مدیرکل دفتر امور مشترک فدراسیون‌های ورزشی گفت: تلاش ما این است که تا پایان سال بتوانیم حداقل ۱۰ مجمع انتخاباتی را برگزار کنیم.

به گزارش شبکه اطلاع‌رسانی دانا و به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان؛ آرش فرهادیان، مدیرکل دفتر امور مشترک فدراسیون‌های ورزشی اظهار داشت: تلاش ما این است که تا پایان سال بتوانیم حداقل ۱۰ مجمع انتخاباتی را برگزار کنیم و عموما انتخابات ما با توجه به ظرف مدت قانونی که وجود دارد در نیمه دوم بهمن‌ماه و اسفندماه برگزار خواهد شد. بعضی از مجامع ما نیز با توجه به پایان یافتن مدت قانونی ریاست فدراسیون‌ها و همچنین اینکه برخی از فدراسیون‌ها نوپا هستند مثل فدراسیون آمادگی جسمانی و بادبانی، فرآیند قانونی تشکیل فدراسیون‌ها درحال انجام است و به همین دلیل در سال جدید مجمع انتخاباتی آنها برگزار خواهد شد.

وی در ادامه بیان داشت: در راستای برگزاری مجامع انتخاباتی فدراسیون‌هایی که با سرپرست اداره می‌شوند باید به این نکته اشاره کنم که هم معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای و هم شخص وزیر ورزش و جوانان برای زودتر برگزار شدن مجامع اهتمام ویژه‌ای دارند و بارها تذکر می‌دهند که مجامع در زمان مقرر و در سریعترین زمان برگزار شود‌. بعضا در جریان آماده‌سازی فرآیند برای برگزاری مجامع شرایط قانونی پیش می‌آید که دست ما را می‌بندد که بتوانیم سریعتر مجامع را برگزار کنیم. در اساسنامه ظرف زمان وجود دارد اینکه از چه مدت قبل برای انجام فرایندهای مختلف انتخابات اطلاع‌رسانی کنیم.

فرهادیان در پایان گفت: وقتی کاندیداها را به لحاظ کمیسیون تطبیق و کمیسیون تجدیدنظر مورد بررسی قرار می‌دهیم اسامی به نهادهای نظارتی ارسال می‌شود. زمانی هم نهادهای نظارتی برای بررسی صلاحیت‌ها نیاز دارند. تمام فدراسیون‌هایی که دوران ریاست آنها به اتمام می‌رسد براساس قانون ما موظف هستیم که سرپرست انتخاب کنیم و در اسرع وقت این کار را انجام می‌دهیم. به طور مثال درخصوص فدراسیون انجمن‌های ورزشی در کوتاهترین زمان ممکن با هماهنگی‌های مربوطه سرپرست مشخص می‌شود و از سوی وزیر ورزش و جوانان سرپرست جدید اعلام خواهد شد و فرآیند انتخابات آن نیز آغاز می‌شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه