اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نتانیاهو خطاب به آیپک:

باید مشترکاً با تهدید ایران مقابله کنیم

باید مشترکاً با تهدید ایران مقابله کنیم
نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با تاکید بر لزوم گسترش توافق‌های عادی‌سازی روابط با دیگر کشورها، گفت زمان اتحاد واشنگتن با تل‌آویو علیه ایران فرارسیده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم موقت صهیونیستی شامگاه دوشنبه خواستار همراهی آمریکا با تل‌آویو جهت مقابله با آنچه تهدیدهای روزافزون ایران خواند شد.

نتانیاهو طی سخنرانی ویدئویی برای گردهمایی اعضای «کمیته روابط عمومی آمریکا و اسرائیل» (آیپک) در واشنگتن گفت: «زمان متحد شدن آمریکا و اسرائیل و دیگر کشورهای برای دفاع از ارزش‌های مشترک است».

وی بدون درنظر گرفتن جنایت‌های روزمره رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان و همچنین سرکوب اعتراضات خود صهیونیست‌ها علیه کابینه او، با گرفتن ژست حامی مردم ایران، مدعی شد: «تظاهرات جاری در ایران و سرکوب آنها توسط حکومت، نشان می‌دهد که آنها یک رژیم تروریست، وحشتناک و سرکوب‌گر هستند».

نخست‌وزیر رژیم کودک‌کُش صهیونیستی ادامه داد: «من مشتاق گفتگو در این زمینه با [جو] بایدن رئیس جمهور [آمریکا] و تیم او هستم. بنظرم اکنون اجماعی بیشتر از هر زمان دیگری [علیه ایران] وجود دارد».

به نوشته وبگاه «تایمز اسرائیل»، نتانیاهو همچنین ضمن اشاره به عزم خود برای گسترش توافق‌های عادی‌سازی روابط با کشورهایی که با تل‌آویو رابطه دیپلماتیک ندارند، افزود: «به این مسئله نیز خوش‌بین هستم زیرا سران عربی نظر خود را تغییر داده و دیگر اسرائیل را بجای دشمن، به‌عنوان یک شریک می‌بینند».

وی پیش از این نیز با بیان اینکه هنوز هم احتمال احیای توافق هسته‌ای ایران وجود دارد، مدعی شده بود که تل‌آویو تمام تلاش خود را برای ممانعت از آن انجام می‌دهد.

چند روز قبل نیز «یواف گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در گفتگوی تلفنی با «لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا ضمن تکرار توهمات نخ‌نماشده، گفت تل‌آویو هر کاری برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح اتمی انجام می‌دهد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه