اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

لیگ تکواندو زنان| قهرمان جام کوثر چهارشنبه معرفی می شود/ معادله چند مهجولی مدعیان

لیگ تکواندو زنان| قهرمان جام کوثر چهارشنبه معرفی می شود/ معادله چند مهجولی مدعیان
لیگ تکواندو زنان ایران در حالی چهارشنبه هفته جاری وارد ایستگاه پایانی خود می شود که هر 6 تیم حاضر در این مسابقات روی کاغذ شانس کسب عنوان قهرمانی را دارند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون تکواندو، لیگ تکواندو جوانان و بزرگسالان زنان (جام کوثر) گرامیداشت شهیده شاخص کشور «فاطمه اسدی»، چهارشنبه 5 بهمن ماه با برگزاری 9 بازی از هفته های سوم تا پنجم  به پایان می رسد. در این دوره از مسابقات 6 تیم لوازم خانگی کن، فرمانیه، لوکس شمشیری یاس، بیمه تجارت نو، پارت نوین و پایگاه سلامتی رها که از مرحله مقدماتی صعود کردند، به میزبانی خانه تکواندو به مصاف هم می روند.
هر کدام از بازی های این هفته برای تیم های اول تا سوم حکم یک فینال را دارد که به نوعی یک معادل چند مجهولی برای تعیین تیم های برتر این دوره از مسابقات است. بیمه تجارت نو قصد دارد عنوان نایب قهرمانی سال گذشته را تبدیل به قهرمانی کند؛ از طرف دیگر تیم تازه وارد پارت نوین در نظر دارد با ستاره های خود شگفتی ساز شود. لوکس شمشیری یاس که اغلب از بازیکنان جوان تشکیل شده اند نیز نیم نگاهی به این عنوان ارزشمند دارد.
2 تیم 4 امتیازی بیمه تجارت نو و پارت نوین با در اختیار داشتن مکان های اول و دوم جدول رده بندی شانس بیشتری نسبت به سایر رقبا برای کسب عنوان قهرمانی دارند. برنده تقابل رودروی این دو تیم مدعی، گام بلندی برای کسب عنوان قهرمانی خواهد برداشت. در این دیدار احتمال مبارزه ناهید کیانی با بخشی نژاد، سعیده نصیری با نگار اسماعیلی و پریسا جوادی با طیبه پارسا دیدنی تر از سایر مبارزات خواهد بود.
شاگردان مینا فردی در تیم بیمه تجارت نو قبل از این بازی مهم، به دیدار فرمانیه و پایگاه سلامتی رها خواهند رفت. فرمانیه تیم 3 امتیازی جدول که هفته نخست برابر لوکس شمشیری غافلگیر شد، خود یکی از مدعیان است و نتیجه این دیدار می تواند سرنوشت جدول را تغییر دهد. پارت نوین اگر می خواهد در نخستین سال حضور خود یکی از تیم های برتر این مسابقات باشد، باید از دیدار با لوکس شمشیری و فرمانیه دست خالی میدان را ترک نکند.
لوکس شمشیری یاس دیگر تیم 3 امتیازی این بازی ها 3 بازی مهم خواهد داشت که به ترتیب با پارت نوین، لوازم خانگی کن و پایگاه سلامتی رها دیدار خواهد کرد. کسب امتیازات کامل این 3 دیدارمی تواند این تیم را به جایگاه مناسبی در جدول و سکوی قهرمانی برساند.

برنامه دیدارهای هفته سوم تا ششم به شرح ذیل است:

هفته سوم
بیمه تجارت نو - فرمانیه
پارت نوین - لوکس شمشیری یاس
پایگاه سلامتی رها -  لوازم خانگی کن

هفته چهارم
بیمه تجارت نو  -   پایگاه سلامتی رها
پارت نوین  - فرمانیه
لوازم خانگی کن -  لوکس شمشیری یاس

هفته پنجم
بیمه تجارت نو - پارت نوین
پایگاه سلامتی رها - لوکس شمشیری یاس
فرمانیه - لوازم خانگی کن

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه