اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

پاسخ ساترا به انتقاد از روند مجوز برای سریال نیما جاویدی

پاسخ ساترا به انتقاد از روند مجوز برای سریال نیما جاویدی
انتقاد تهیه‌کننده سریال «آکتور» به روند مجوز دادن به سریال‌ها در سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر، توضیحاتی را از سوی ساترا به همراه داشته است.

به گزارش راه دانا، محمدصادق افراسیابی ـ معاون کاربران و تنظیم‌گری اجتماعی ساترا ـ در تشریح روندی که سریال اخیر نیما جاویدی در سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر برای دریافت مجوز پشت سر گذاشت، یادآور شد: سیزدهم شهریور ماه ۱۴۰۱ ساترا طی نامه‌ای در مکاتبه با فیلیمو، ابهاماتی که درباره محتوای سریال مطرح بوده است را ابلاغ کرده است که از سوی پلتفرم مذکور به این نامه پاسخی داده نشد. مجددا در تاریخ هجدهم مهر ماه ۱۴۰۱، ساترا با فیلمو مکاتبه می‌کند و نکاتی را در ارتباط با محتوای سریال به فیلیمو اعلام می‌کند.

او خاطرنشان کرد: همچنین در تاریخ ۶/ ۷/ ۱۴۰۱ یک جلسه کارشناسی با دعوت از آقایان نیما جاویدی و مجید مطلبی ـ کارگردان و تهیه‌کننده سریال «آکتور» ـ در ساترا برگزار و اهم ملاحظات محتوایی درباره طرح ثبت‌شده برای سریال به این دو نفر اعلام می‌شود. در این جلسه مشخص می‌شود طرح اولیه ثبت‌شده در سامانه ساترا در مرحله تولید تغییراتی داشته و طرح دیگری تولید شده است. علیرغم اینکه طرح ثبت‌شده در مرحله تولید، تغییراتی داشته ولی با توجه به مذاکرات جلسه حضوری، ساترا موافقت‌نامه کلی تولید ۲۶ قسمت سریال «آکتور» را بر مبنای مجوز اولیه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تایید کرده است. ولی صدور مجوز انتشار منوط به ارزیابی و بازبینی هشت تا ۱۰ قسمت از سریال شده است.

افراسیابی در توضیح روندی که سریال آکتور طی کرد، خاطرنشان کرد: پنجشنبه ـ ۲۹ دی ماه ـ فیلیمو نامه‌ای جدید به ساترا می‌نویسد و به روند کار اعتراض می‌کند که این نامه  در تاریخ دوم بهمن ماه توسط ساترا پاسخ داده می‌شود؛ مبنی بر اینکه هنوز هشت تا ۱۰ قسمت از سریال که از پلتفرم خواسته شده تا برای بازبینی تحویل داده شود، محقق نشده است و تنها سه قسمت تحویل داده شده بود.

معاون کاربران و تنظیم‌گری اجتماعی ساترا دلیل درخواست برای بازبینی هشت تا ۱۰ قسمت از سریال را، فراهم شدن امکان جمع‌بندی و بررسی روند قصه و روایت، بیان و تاکید کرد با ارائه سه قسمت، این مهم ممکن نمی‌شود.

او با تاکید بر اینکه اجرای این رویه در ساترا به پلتفرمی خاص محدود نمی‌شود و در قبال تمام پلتفرم‌ها رعایت خواهد شد در این زمینه به سریال «شبکه مخفی زنان» اشاره کرد و گفت: اخیرا کل قسمت‌های این سریال توسط پلتفرم نماوا برای بررسی به ساترا تحویل داده شد و ساترا پس از بررسی قسمت‌های ۲۱ تا ۳۰ ، ملاحظات را اعلام می‌کند. بر این اساس این روند مرسومی است که در جاهایی که ساترا نیاز می‌بیند تحلیل دقیق تری روی محتوای سریال داشته باشد، انجام می‌شود و نگاهش توقف انتشار سریال‌ها نیست.

افراسیابی اظهار کرد: در نامه سومی که در تاریخ دوم بهمن ماه ۱۴۰۱ به فیلیمو ابلاغ شد، تاکید کردیم که بدیهی است در صورت تحویل کامل قسمت‌های مذکور و تکمیل فرم‌های لازم برای انجام مراحل استعلام عوامل، بررسی صدور انتشار مجوز فراهم می‌شود. این نامه با امضای مهدی سیفی، مدیر نظارت و تطبیق ساترا به فیلیمو ارسال شده است.

معاون کاربران و تنظیم‌گری اجتماعی ساترا در پایان تاکید کرد: طبعا ساترا خود را متعهد می‌داند که به مفاد نامه خود عمل کند و چنانچه پلتفرم مذکور موارد درخواست شده مشترک در هر سه نامه را انجام دهد، ساترا خود را موظف می‌داند به مفاد نامه خود متعهد باشد.

به گزارش ایسنا، امروز ـ دوشنبه ـ سوم بهمن ماه ـ مجید مطلبی ـ تهیه‌کننده سریال «آکتور» ـ که قرار است از شبکه نمایش خانگی پخش شود، با عجیب خواندن رویه ساترا در تعامل با هنرمندان، تصریح کرد: بعد از سه ماه از ارسال سریال برای ارائه نظر ساترا، هنوز هیچ پاسخی دریافت نکرده‌ایم.

سریال «آکتور» اولین تجربه ساخت سریال نیما جاویدی است. نیما جاویدی پیش از این دو فیلم سینمایی ساخته است. نخستین فیلم جاویدی با نام ملبورن یک داستان اجتماعی است که با حضور پیمان معادی و نگار جواهریان ساخته شد. دومین ساخته جاویدی هم با نام سرخ‌پوست با بازی نوید محمدزاده و پریناز ایزدیار در اکران موفق بود. جاویدی با پشتوانه ساخت این دو فیلم به سراغ ساخت سریالی رفت که نقش اول آن را هم به نوید محمدزاده سپرد تا بعد از سرخ‌پوست این دومین همکاری مشترک این بازیگر و کارگردان باشد. احمد مهرانفر زوج او در این مجموعه شبکه نمایش خانگی است و نقش‌های اصلی سریال نیما جاویدی را به عهده دارند.

منبع: ایسنا

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه