logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

وزش باد شدید و بارش برف و باران در نقاط مختلف کشور

وزش باد شدید و بارش برف و باران در نقاط مختلف کشور
رئیس‌ مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از وزش باد شدید و بارش برف و باران در نقاط مختلف کشور خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ صادق ضیاییان رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره شرایط جوی کشور اظهار کرد: امروز (۱۱ بهمن) در نوار شمالی، نوار غربی و مرکز کشور دامنه و ارتفاعات البرز مرکزی، شمال بوشهر و غرب یزد بارش رخ می‌دهد که در مناطق مرتفع و سردسیر بارش برف و در مناطق گرمسیر باران گاهی رعد و برق پیش‌بینی می‌شود.  

وی ادامه داد: امروز بارش در شمال و شرق خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، لرستان، ایلام، غرب کردستان  جنوب آذربایجان غربی، کرمانشاه، همدان، مرکزی و شمال استان‌های قزوین، البرز و تهران شدت بیشتری خواهد داشت.  

به گفته رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا چهارشنبه(۱۲ بهمن) به‌تدریج از شدت بارش در غرب کشور کاسته و عمده بارش در شمال شرق، شرق، جنوب و به‌صورت پراکنده در بخش‌هایی از جنوب شرق کشور پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: طی این روز بارش در چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، جنوب شرق لرستان، شرق خوزستان، شمال بوشهر و شمال فارس از شدت بیشتری برخوردار خواهد بود.

ضیاییان در ادامه گفت: سه‌شنبه و چهارشنبه در دامنه‌ها و ارتفاعات زاگرس مرکزی و البرز مرکزی بارش برف کاهش نسبی دما، مه، آلودگی و در برخی مناطق کولاک برف و احتمال رخداد بهمن انتظار می‌رود.

وی افزود: پنجشنبه (۱۳ بهمن) در استان‌های مرزی واقع در شمال غرب و غرب کشور همچنین در بوشهر، فارس و برخی مناطق استان‌های کرمان، یزد، خراسان جنوبی و جنوب خراسان رضوی بارش رخ می‌دهد.  

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا ادامه داد: جمعه (۱۴ بهمن) در برخی مناطق واقع در شمال غرب و برخی مناطق خراسان رضوی و جنوبی رگبار پراکنده رخ می‌دهد و سامانه بارشی از شرق کشور خارج می‌شود. شنبه(۱۵ بهمن) در بیشتر مناطق کشور جوی پایدار حاکم خواهد بود.

وی افزود: سه‌شنبه در جنوب غرب، غرب، مرکز، جنوب، شرق و شمال شرق کشور و چهارشنبه در برخی مناطق جنوب، غرب، مرکز، جنوب شرق، شرق و شمال شرق کشور وزش باد شدید رخ خواهد داد که در مناطق مستعد و بی‌بارش خیزش گردوخاک دور از انتظار نیست.  

ضیاییان در ادامه گفت: سه شنبه نیمه غربی خلیج فارس و چهارشنبه خلیج فارس و تنگه هرمز مواج خواهند بود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده نیز اظهار کرد: آسمان تهران فردا (۱۲ بهمن ) نیمه‌ابری و در بعضی ساعت‌ها بارش پراکنده، گاهی وزش باد و به‌تدریج کاهش ابر  با حداقل دمای ۲ و حداکثر دمای ۹ درجه سانتیگراد و روز  پنجشنبه ( ۱۳ بهمن ) قسمتی ابری و گاهی وزش باد و در بعد از ظهر  افزایش ابر با حداقل دمای ۱- و حداکثر دمای ۹ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیائیان در پایان گفت: طی امروز و فردا( ۱۱ و ۱۲ بهمن)  بندرعباس و بوشهر با دمای ۲۲ و ۲۳ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و اردبیل با دمای ۳- و ۴-  درجه سانتیگراد سردترین مرکز استان کشور هستند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه