اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

واکنش عجیب معاون وزیر به انتخابات مخفی دوچرخه سواری؛

پولادگر: چه کسی گفته خبرنگاران باید در مجمع باشند؟ گفتنی های جلسه کمیسیون اصل 90 را انتشار داده اند

پولادگر: چه کسی گفته خبرنگاران باید در مجمع باشند؟ گفتنی های جلسه کمیسیون اصل 90 را انتشار داده اند
معاون وزیر ورزش گفت: صلاح دیدیم‌ خبرنگاران دیرتر در انتخابات حضور پیدا کنند!

به گزارش خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ انتخابات فدراسیون دوچرخه سواری پشت درهای بسته برگزار و در پایان رسول هاشم کندی سرپرست فدراسیون به عنوان رئیس جدید این فدراسیون انتخاب شد تا این فدراسیون بعد از 2 سال بلاتکلیفی رئیس جدید خود را بشناسد.

محمد پولادگر معاون وزیر ورزش در مجمع انتخاباتی فدراسیون دوچرخه‌سواری اظهار داشت: خدا را شاکریم که این فدراسیون پس از مدت‌ها اداره شدن با سرپرستی و شرایط خاصی که داشت، انتخاباتش امروز با آرامش کامل و با رعایت تمامی نکات مورد نظر دبیرکل آسیا برگزار شد. امیدواریم رئیس جدید از عهده این مسئولیت سنگین برآید.

وی در ادامه بیان داشت: در مدت سرپرستی هیچ کدام از برنامه‌ها منتفی نشد و تمام رویدادها را اعزام داشتیم. فدراسیون دوچرخه‌سواری یک فدراسیون باسابقه و با قدمت طولانی است و فکر می‌کنم به جز بازی‌های آسیایی 2018 جاکارتا، در سایر دوره‌های قبلی مدال‌آور بوده است. به همین دلیل این رشته برای ما از وزارت ورزش و کمیته المپیک از ارزش زیادی برخوردار است. امیدوارم پس از پایان این دوره سرپرستی، فدراسیون از امروز سامان بگیرد و همگی به این مسئله کمک کنند.

پولادگر در پایان گفت: توقع‌مان این است که این رشته مدال‌آور باشد و حتی اولین مدال المپیکی را هم بگیرد. امروز کسی انتخاب شد که از اهالی این رشته است و دیگر هیچ بهانه‌ای برای عدم مدال‌آوری وجود ندارد. باید همه کمک کنند این رشته به روزهای خود برسد.

پولادگر در ادامه در جمع خبرنگاران حاضر شد و درباره انتخابات دوچرخه سواری اظهار داشت:  فدراسیون دوچرخه‌سواری هم پس از ۱۶ ماه انتخاباتش برگزار شد. از ۵۵ نفر اعضای مجمل فقط ۲ نفر غایب بودند که در نهایت رسول اسدی رای اعتماد گرفت. دبیرکل آسیا از طرف اتحادیه جهانی دوچرخه‌سواری داشت که به صورت وبیناری نظارت کند.

وی درباره راه ندادن خبرنگاران به مجمع انتخاباتی گفت: طبق کدام اساسنامه خبرنگاران می‌توانند در مجمع باشند؟ فقط اعضای مجمع می‌توانند در انتخابات و محل انتخابات حضور پیدا کنند و قانون این را می‌گوید. هر کسی غیر از اعضای مجمع تعریف دارد و امروز به خاطر شرایط، تشخیص این بود که بگذاریم مجمع روی روال عادی خود برگزار شود و الحمدالله انجام شد. زمانی که شرایط عادی بود اجازه ورود خبرنگاران را دادیم. این یک چیز خیلی عادی در حوزه رسانه است که به خبرنگاران اجازه بدهند که برای تهیه خبر تشریف بیاورند یا خیر. در این مجمع تشخیص این بوده که الان تشریف بیاورید. در حال حاضر خبری از دست شما در رفته است؟ اگر همان موقع می‌فهمید چه اتفاقی می‌افتاد؟ برنامه‌های کاندیداها نیز منتشر شده است و ما هم منتشر می‌کنیم. اصل اجرای این برنامه‌ها است و اصل ماجرا این است که انتخابات در آرامش کامل برگزار شد.

وی درباره استعفای تامینی رئیس فدراسیون شطرنج بیان داشت: در جریان استعفای تامینی از فدراسیون شطرنج نیستم و هنوز نامه رسمی بابت این موضوع به دست وزارت ورزش نرسیده است‌.

پولادگر در پاسخ به خبرنگار دانا درباره جلسه با کمیسیون اصل 90 و مباحثی که در این جلسه مطرح شد، گفت: در جلسه کمیسیون اصل 90 مسائلی مطرح شد و راجع به مطالب قابل انتشار صحبت کردند و گفتنی‌ها را گفتند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه