به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از زریوار خبر، همایش باران مهربانی که با هدف تجلیل از پیشکسوتان و داوطلبین هلال احمر با حضور مسئولین استانی و شهرستان در سالن اجتماعات اداره فرهنگ و ارشاد شهر مریوان برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,,
حسن خدابنده لو رئیس جمعیت هلال احمر استان کردستان در این همایش با تشریح برنامه های 10 ماه این جمعیت در استان کردستان اظهار داشت: در 18 ماه اخیر روند پروژه های عمرانی هلال احمر استان خوب بوده است و در بسیاری از شهرستانهای استان نسبت به ساخت انبار کالاهای اساسی اقدام شده است.
,
خدابنده لو افزود: برای اولین بار از سی سال گذشته بودجه عمرانی جمعیت هلال احمر استان کردستان به 4 و نیم برابر افزایش یافته است که این امر منجر شد تا نسبت به ساخت پایگاههای جاده ای در سطح استان برنامه ریزی های خوبی انجام شود.
,
وی افزود: در شهرهای که انبار برای نگهداری 22 قلم از کالاهای اساسی که برای مواقع بحرانی استفاده می شود وجود نداشت اقداماتی انجام شده است که در شهر سروآباد ، دیواندره، کامیاران نسبت به ساخت ساختمان اداری و انبار کالاهای اساسی اقدام شده است وی ادامه داد: با توجه به آغاز فصل سرما در استان، سال آینده ساخت انبار در شهرستانهای قروه و بیجار آغاز می شود.
,
وی همچنین از افتتاح دو پایگاه امداد جاده ای در سالجاری در شهرستانهای استان خبر داد و ابراز امیدورای کرد با همکاری مسئولین شهرستان مریوان و تعیین زمین مناسب نسبت به ساخت پایگاه امداد جاده ای هلال احمر اقدامات لازم انجام شود.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه