اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

سردار نقدی:

دفاع در حکومت اسلامی وظیفه همگان است/ آمریکا جرأت حمله به ما را ندارد

دفاع در حکومت اسلامی وظیفه همگان است/ آمریکا جرأت حمله به ما را ندارد
معاون هماهنگ‌کننده سپاه با اشاره به لزوم دفاع قاطع تأکید کرد: دفاع در حکومت اسلامی وظیفه همگان است و وقتی دشمن هجوم آورد، همکان باید ایستادگی کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  سردار محمدرضا نقدی معاون هماهنگ کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پیش از ظهر امروز (شنبه ۶ اسفندماه) در پانزدهمین جشنواره سرباز سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که در دانشگاه جامع امام حسین (ع) برگزار شد، گفت: سربازی برای یک مکتب الهی و نورانی و مهد ولایت و عدالت‌خواهی، و برای مردانی که به دنبال آزادی‌خواهی و دارای هویت هستند، باعث افتخار است.

وی افزود: سربازی زیر پرچمی که برای آزادی بشریت برافراشته شده و زیر نظر فرمانده‌ای دانشمند که از عادل‌ترین انسان‌های زمین است، بالاترین افتخار است.

معاون هماهنگ‌کننده سپاه با اشاره به لزوم دفاع قاطع تأکید کرد: دفاع در حکومت اسلامی وظیفه همگان است و وقتی دشمن هجوم آورد، همکان باید ایستادگی کنند. البته برخی‌ها با جو‌سازی و برای جلب افکار عمومی اعلام می‌کنند که سربازی یک امر ضروری و لازمی نیست؛ آن‌ها به این مسئله توجه ندارند که دفاع از آب و خاک اسلامی وظیفه همگان است و این قاعده دفاعی اسلام است که اگر رعایت شود از خیلی از هزینه‌های سنگینی که دیگران می‌کنند، ما می‌توانیم مستثنی شویم.

سردار نقدی با تاکید بر اینکه امروز نیرو‌های مسلح ما موازنه قدرت را با کشوری که حداقل ۱۰۰ برابر ما بودجه دفاعی دارد، برقرار کرده است، گفت: امروز آمریکا جرأت حمله به ما را ندارد؛ چرا که او متکی به نیرو‌هایی است که برای حقوق خدمت می‌کنند و فداکاری ندارند؛ اما اینجا ما خیل عظیمی از  نیرو‌های بسیجی و سربازان را داریم که از میان ملت انتخاب شدند و جان خود را فدا می‌کنند.

معاون هماهنگ کننده سپاه گفت: سربازی برای عموم منطق بسیار قوی دارد؛ علاوه بر اینکه میدانی برای ساختن جوانان کشور  است و خودشان را در شرایط مختلف محک می‌زنند.

 از اقدامات صورت گرفته برای سربازان راضی نیستیم

وی با بیان اینکه از اقدامات صورت گرفته برای سربازان راضی نیستیم، افزود: با مطالبات رهبر معظم انقلاب اسلامی فاصله داریم و ایشان فرمودند که محیط سربازی باید همچون دانشگاه باشد و باعث رشد و تعالی شود.

معاون هماهنگ کننده سپاه با اعلام خبر تأیید و تصویب نظام‌نامه جامع سربازان از سوی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بیان کرد: طبق این نظام‌نامه سربازان علاوه بر انجام فعالیت‌های روزانه خود در قالب گردان‌های علی اکبر (ع) دوره‌هایی در راستای رشد و تعالی طی خواهند کرد.

وی ادامه داد: نظام‌نامه جامع سربازان از ابتدای سال ۱۴۰۲ اجرا خواهد شد.

سردار نقدی با تاکید بر اینکه ملت ایران در ۴۴ سال عمر پربرکت انقلاب اسلامی در مقابل دشمن ایستادگی کرده است، تصریح کرد: ملت ایران در این ۴۴ سال در مقابل دشمن در جنگ هشت ساله، موشک‌باران شهرها، تحریم و تهاجم روانی سر خم نکرده است و با صلابت و سرافراز ایستادگی کرده است.

معاون هماهنگ کننده سپاه با بیان اینکه نباید حوادث اخیر را هیچ‌گاه کوچک شمرد، تاکید کرد : اینکه در دنیا ۲۰۰ شبکه تلویزیونی و ۱۰۰ رادیو به گویش فارسی علیه ما وارد جنگ روانی شدند، موضوعی بی‌سابقه است و تاکنون این‌چنین اجماع رسانه‌ای علیه هیچ کشوری در جهان شکل نگرفته است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه