اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

جلسه شورای عالی کار بدون نتیجه پایان یافت/ "تورم بهمن" ملاک تعیین هزینه سبد معیشت

 جلسه شورای عالی کار بدون نتیجه پایان یافت/ "تورم بهمن" ملاک تعیین هزینه سبد معیشت
جلسه شورای عالی کار امروز در حالی به پایان رسید که عدد و رقمی درباره دستمزد تعیین نشد و مقرر شد تورم بهمن ماه، ملاک تعیین هزینه سبد معیشت کارگران قرار گیرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جلسه شورای عالی کار با حضور شرکای اجتماعی امروز 11 اسفندماه در محل وزارت کار برگزار شد. بررسی دررابطه با دستمزد یکی از دستورات این جلسه بوده است؛ اما اخبار رسیده از جلسه حکایت از این دارد که درباره دستمزد نتیجه نهایی حاصل نشده است.

بنابر این گزارش، به احتمال زیاد تا 10 روز آینده جلسه شورای عالی کار برای دستمزد 1402 به صورت جدی برگزار خواهد شد.

ملاک کارگران برای ورود به چانه زنی اصلی مزد تعیین عدد و رقم سبد معشیت است که تاکنون هنوز این رقم تعیین نشده است.

در جلسه امروز مقرر شد که در جلسه های بعدی کمیته مزد هزینه های سبد معیشت بر اساس نرخ تورم بهمن ماه آنالیز شود و سپس بررسی ها برای تعیین رقم سبد معیشت صورت گیرد.

گفتنی است جلسه امروز شورای عالی کار مختص دستمزد نبود بلکه اصلاح آیین نامه دادرسی کار هم در دستور کار قرار داشت اما در روزهای آینده مذاکرات مزدی به صورت جدی آغاز خواهد شد و نشست بعدی شورای عالی کار پیرامون دستمزد و چانه زنی آن خواهد بود.

آهنی ها، نماینده کارفرمایان در شورای عالی کار درباره جلسه گفت: اعدادی دررابطه با سبد معیشت یا دستمزد امروز مطرح نشد؛ بدون شک تاانتهای سال دستمزد تعیین می شود.

وی افزود: اگر عدد و رقمی در فضای مجازی دررابطه با رقم دستمزد عنوان می شود کذب است و آن را تأیید نمی کنم.

آهنی ها بیان کرد: فعلا نمی توانیم درصدی را پیشنهاد دهیم چرا که هنوز آمار هزینه های سبد معیشت و نیز تورم از سمت کمیته دستمزد اعلام نشده است.

همچنین آیت اسدی، نماینده کارگران در شورای عالی کار درخصوص جلسه امروز گفت: هنوز نرخ سبد معیشت تعیین نشده به همین دلیل نمایندگاه کارگران و کارفرمایان و دولت، به جمع بندی برای عدد و رقم مزد نرسیدند و مقرر شد پس از بررسی قیمت ها، بر اساس نرخ تورم بهمن ماه در جلسات بعدی کمیته مزد، عدد و رقم سبد معیشت محاسبه و در روزهای آینده، مذاکرات جدی دستمزد 1402 کلید بخورد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه