اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

تاکید دادستانی به وزارت بهداشت درخصوص مسمومیت دانش آموزان

 تاکید دادستانی به وزارت بهداشت درخصوص مسمومیت دانش آموزان
دادستان تهران گفت: اداره اماکن و مجموعه انتظامی باید محتکران اقلام خوراکی و موادغذایی را شناسایی و جهت برخورد به دادستانی و تعزیرات معرفی کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه، امروز یکشنبه ۱۴ اسفند نشست ویژه تنظیم بازار نوروز ۱۴۰۲ به ریاست علی صالحی دادستان عمومی و انقلاب تهران و با حضور مسئولان و نمایندگان دستگاه‌های نظارتی در استان‌ تهران، برگزار شد.

علی صالحی در ابتدای این جلسه با بیان اینکه در خصوص مناسبت‌هایی که در پیش داریم باید بازار مدیریت و کنترل شود تا باعث نابسمان شدن وضعیت بازار نشود، اظهار کرد: مردم شایسته تعظیم و خدمت هستند و باید در این رابطه و در جهت رفاه حال عامه، اقدامات ضروری صورت گیرد.

صالحی گفت: لازم است عنایت ویژه‌ای به مردم داشته باشیم. راه خارج شدن از این وضعیت نظارت، کار بیشتر، تلاش بیشتر و برنامه ریزی دقیق‌تر است.

وی افزود: به تعبیر مقام معظم رهبری، وحدت و همدلی بین دستگاه‌ها راه خدمت به مردم است و انجام صحیح این اقدام در نتیجه باعث مایوس شدن دشمنان خواهد شد.

دادستان تهران با بیان اینکه مشکلات اقتصادی به مردم فشار آورده است، تصریح کرد: باید بتوانیم با تلاش و‌ کوشش بیشتر وضعیت را بهبود ببخشیم و مسائل مرتبطه را حل کنیم.

صالحی با بیان اینکه در حوزه بازار نظارت تمام دستگاه‌ها باید با جدیت و دقیق صورت بگیرد، گفت: به مشکلات تولیدکنندگان واقف هستیم اما نباید دود این وضعیت اقتصادی به چشم مصرف کننده برود. با چند گشت عادی نمی‌توان شهر تهران که دریایی از مسائل و مشکلات است را مدیریت کنیم.

وی افزود: گشت‌های ویژه نظارتی باید به صورت هدفمند، دقیق و اصولی در بازار اقدام به گشت زنی کنند؛ لذا در این رابطه لازم است تا تمام دستگاه‌ها پای کار بیایند.

وی افزود: تامین مایحتاج عمومی در حوزه کالاهای اساسی یک ضرورت اجتناب ناپذیر است و مدیران باید تلاش زیادی در این رابطه داشته باشند.

صالحی گفت: نباید کمبودی در بازار در خصوص کالاهای اساسی و مورد نیاز مردم احساس کنیم که اگر کمبود کالا داشته باشیم موضوع افزایش قیمت از سوی مقابل ایجاد خواهد شد.

وی افزود: اماکنی هستند که در حوزه احتکار فعالیت دارند لذا اداره اماکن، مجموعه انتظامی و دستگاه‌های مسئول باید این نقاط را شناسایی و برای برخورد به دادستانی و تعزیرات معرفی کنند.

دادستان تهران با اشاره به بحث مسمومیت‌ها در مدارس، تصریح کرد: وزارت بهداشت، دانشگاه‌های علوم پزشکی، اصناف و سایر دستگاه‌ها باید این موضوع را به صورت ویژه مدنظر خود قرار دهند.

در ادامه این جلسه معاون استاندار تهران و نایب رئیس ستاد تنظیم بازار تهران، مدیرکل سازمان تعزیرات حکومتی تهران، نماینده سازمان صمت استان تهران، نماینده جهاد کشاورزی، نماینده میادین و تره بار شهرداری تهران، رئیس اتاق اصناف تهران، نماینده اداره کل دامپزشکی استان تهران، اداره کل استاندارد استان تهران، معاون دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، معاونت علوم پزشکی تهران، نماینده بسیج اصناف بازاریان تهران به بیان نظرات، اقدامات و درخواست‌های خود در زمینه مدیریت بازار و کنترل قیمت اقلام پرداختند.

مصوبات این‌ جلسه که به دستور دادستان تهران به تصویب رسید به شرح زیر است:

تامین لجستیک مورد نیاز برای کمک به اداره کل تعزیرات حکومتی، جهادکشاورزی، سازمان صمت استان تهران و گشت‌های مشترک.

تدارک و تامین ۱۵۰ تیم بازرسی و نظارتی برای سازمان جهادکشاورزی استان تهران بابت اجرای گشت‌های بازرسی و نظارتی در بازارهای هدف.

تدارک و تامین ۱۵۰ تیم بازرسی و نظارتی برای اتاق اصناف استان تهران بابت اجرای گشت‌های بازرسی و نظارتی در بازارهای هدف.

تدارک و تامین ۵۰ تیم بازرسی و نظارتی برای اداره کل استاندارد استان تهران بابت اجرای گشت‌های بازرسی و نظارتی در بازارهای هدف.

تدارک و تامین تیم‌های بازرسی و نظارتی تا سقف ۱۵۰ تیم برای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بابت اجرای گشت‌های بازرسی و نظارتی در بازارهای هدف.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه