logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

کُر: غیر از برد به چیزی فکر نمی‌کنیم؛

مرفاوی: شناخت خوبی از تیم عمادرضا داریم؛ سعی می‌کنیم عراق را شکست بدهیم

مرفاوی: شناخت خوبی از تیم عمادرضا داریم؛ سعی می‌کنیم عراق را شکست بدهیم
سرمربی و مدافع تیم فوتبال جوانان کشورمان در نشست خبری پیش از دیدار مرحله یک‌چهارم نهایی جام ملت‌های آسیا شرکت کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ میلاد کُر در نشست خبری بازی ایران و عراق اظهار داشت: این بازی حساسیت خاص خودش را دارد و با تمام تمرکز وارد آن می‌شویم. با نهایت احترام به تیم حریف، به جز بردن به چیز دیگری فکر نمی‌کنیم. هدف ما بردن و قهرمانی آسیا است. همه بازیکنان آماده هستند و شرایط خوبی دارند. شناخت خوبی از تیم عراق داریم.

وی درمورد اینکه آیا تاکنون در این سطح بازی کرده و آمادگی لازم برای حضور در بازی فردا را دارد، گفت: هر بازی حساسیت خاص خودش را دارد‌. چندین بار مقابل عراق بازی کرده‌ام و سبک بازی‌شان را می‌دانم. تیمی کاملا فیزیکی، خیلی خوب و توانمند است‌ اما اکنون به تنها چیزی که فکر می‌کنیم، برد است.

در ادامه نیز صمد مرفاوی در نشست خبری بازی ایران و عراق اظهار داشت: این بازی حساسیت به دلیل حذفی بودن حساسیت خاص خودش را دارد. در دور مقدماتی که آن را با صعود گذراندیم، واقعا در گروه خیلی سختی قرار داشتیم. خدا را شکر توانستیم از این گروه به عنوان تیم اول صعود کنیم. دیدار فردا هم برای ما و هم برای عراق خیلی سخت است و حساسیت خاص خودش را دارد. سعی می‌کنیم با تمرکز و انگیزه بالا وارد این بازی شویم.

او در مورد تاثیر حضور عماد رضا، سرمربی عراق در فوتبال ایران روی شناخت‌شان از این تیم، توضیح داد: او بازیکن حرفه‌ای دز فوتبال ایران بود و کاملا از عماد رضا شناخت داریم. البته فوتبال عراق را می‌شناسیم و اینگونه نیست که فقط او را بشناسیم. عماد رضا، بازیکن حرفه‌ای و بزرگی در فوتبال ایران بود و خیلی برای ما قابل احترام و عزیز است. خود من از قدیم الایام با فوتبال این کشور آشنایی دارم. مهاجم هدف‌ سال های گذشته عراق یعنی احمد راضی و بازیکنان دیگری مثل سعد غیث و رئیس فدراسیون‌شان یعتی عدنان درجال را می‌شناسم و کامل از فوتبال عراق شناخت دارم.

سرمربی تیم ملی جوانان اضافه کرد: ایران و عراق از زمان‌های قدیم خیلی با هم رو در رو شده‌اند. عماد رضا و دوستانش نیز از ما شناخت دارند. بازی خیلی مهمی است و امیدوارم آن کسی که مستحق بود و بهتر بازی کرد، برنده شود.

مرفاوی درمورد ارزیابی‌اش از تیم عراق، گفت: تیم شایسته‌ای است که از گروهش بالا آمده. وقتی تیمی به این مرحله رسیده است، قطعا از لحاظ فنی این شایستگی را داشته است. ارزیابی ما این است که عراق تیم خیلی خوب و توانمندی است. برای بازی به این مهمی برنامه‌های خودمان را داریم و سعی می‌کنیم برنامه‌های فنی خود را به خوبی با توجه به آنالیزی که از عراق داشتیم، انجام بدهیم.

وی افزود: در سوی مقابل آن‌ها نیز ما را آنالیز کرده و برنامه دارند. به همین دلیل بازی است که سعی داریم از موقعیت‌های خود به خوبی استفاده کنیم.

سرمربی تیم ملی جوانان درمورد اینکه بازی‌های سخت شاگردانش در مرحله گروهی چه تاثیری در دیدار با عراق دارد، توضیح داد: در گروه ما تیم‌های توانمندی مثل قطر و ویتنام که واقعا تیم شایسته‌ای برای صعود بود، حضور داشتند‌. در واقع گروه ما گروه مرگ بود و تیم ۶ امتیازی در آن حذف شد‌. در گروه‌های دیگر تیم‌ها با ۴ امتیاز صعود کردند. این موضوع نشان می‌دهد کیفیت فنی آن گروه خیلی بالا بود.

مرفاوی عنوان کرد: آن بازی‌ها از لحاظ فنی می‌تواند خیلی به ما کمک کند. پروسه خود را از مسابقات مقدماتی شروع کردیم‌‌.  دیدار مقابل قطر، استرالیا و ویتنام خیلی سنگین بود و کمک کرده انسجام تیمی خود را از لحاظ فنی، روحی و روانی بالا برود و اعتماد به نفس خوبی به تیم داده است‌. قطعا این اعتماد به نفس می‌تواند خیلی برای مثمرثمر باشد. امیدوارم بتوانیم با یک برنامه ریزی و ارائه فوتبالی خوب بتوانیم بازی با عراق را به نفع خودمان تمام کنیم.

وی درمورد اینکه برای رسیدن به جام جهانی چه مسیری را طی کرده‌اند، پاسخ داد: به هر حال باید این راه را برویم‌‌. وقتی می‌خواهید وارد مسیری شوید، سختی های خاص خودش را دارد. با توجه به ۳ بازی که انجام دادیم به مرحله حذفی آمدیم و این دیدار هم بسیار سخت است. نه من بلکه هر مربی و هر تیم دیگری باید برنامه‌ریزی خاص خودش را داشته باشد. باید با این مسائل کنار آمد‌‌. بازی با عراق یک پله دیگر است که ما را به جام جهانی می‌رساند و این موضوع برای من و بازیکنانم روشن است. برای تیم مقابل هم همین است. دیداری است که سعی داریم به بهترین شکل با تلاش‌ بچه آن را بگذرانیم و وارد مرحله بعدی شویم.
 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه