logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

سردار کرمی:

جوانان ما حاضرند جان خود را در راه انقلاب و کشور فدا کنند

جوانان ما حاضرند جان خود را در راه انقلاب و کشور فدا کنند
فرمانده یگان‌های ویژه گفت:علیرغم تمام فتنه‌های اقتصادی و نظامی دشمن موفق شدیم فرهنگ شهادت را ترویج دهیم و جوانان ما حاضرند جان خود را در راه انقلاب و کشور فدا کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار حسن کرمی فرمانده یگان‌های ویژه صبح امروز در چهارمین یادواره سرداران و ۱۳۲۰ شهید فرماندهی یگان‌های ویژه انتظامی اظهار کرد: ایجاد جریان فرهنگی در سطح کشور از اهداف برگزاری یادواره شهدا بعد از عملیات بزرگ ۳ ماهه بود.

وی افزود: ما به عنوان سفیران شهید این رسالت را به دوش گرفته‌ایم تا فرهنگ شهادت را در زندگی و محل کارمان زنده نگه داریم. ما باید از خودمان سوال کنیم که آیا توانسته‌ایم فرهنگ شهادت را توسعه دهیم؟.

فرمانده یگان‌های ویژه گفت: زمان‌های قبل تهدید برای ایران فقط تهدید نظامی بود، در واقع تمرکز فقط بر جنگ تحمیلی ۸ ساله بود و در نهایت هم پیروز شدیم و دبیرکل سازمان ملل هم رسماً اعلام کرد که متجاوز دولت عراق بوده است.

وی بیان کرد: اکنون بعد از دفاع مقدس یک فراز دیگری از انقلاب ما آغاز شده است، دشمن وقتی دید در جبهه جنگ و نظامی نمی‌تواند کاری کند به مباحث قومی و قبیله‌ای و فرهنگی و … وارد شد. دشمن فکر کرد می‌تواند مردم را از رهبری و انقلاب می‌تواند جدا کند برای همین جنگ ترکیبی را به راه انداخت.

کرمی تصریح کرد: ما علیرغم تمام فتنه‌های مادی، اقتصادی و نظامی دشمن موفق شدیم فرهنگ شهادت را ترویج دهیم و جوانان ما حاضرند جان خود را در راه انقلاب و کشور فدا کنند.

فرمانده یگان‌های ویژه گفت: همان ایثارگران که کار فرهنگی انجام دادند پیامشان را به دهه هشتادی‌ها منتقل کردند و این جوانان در جبهه مقاومت چنان درسی به آمریکایی‌ها و دشمنان دادند که هیچگاه فراموش نمی‌شود.

وی با بیان اینکه وقتی کشتی‌های ما در سواحل برزیل لنگر می‌اندازند لرزه بر اندام آمریکایی‌ها میفتند، گفت: وقتی دشمن جنگ ترکیبی را ۳-۴ ماه گذشته در ایران آغاز کرد دهه هشتادی‌ها بودند که در خیابان مبارزه کردند.

کرمی تصریح کرد: کومله، سلطنت طلب، منافق و دموکرات‌هایی که اصلاً همدیگر را قبول ندارند در این جنگ ترکیبی به کمک ضدانقلاب‌ها و شرورهای داخل کشور نقش آفرینی کردند اما نتوانستند کاری کنند چراکه ایجاد روحیه شهادت طلبی هنوز زنده است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه