اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

اختصاصی دانا با آندره مرادیان؛

با چنگ و دندان پیانو را یاد گرفتم/ مانی رهنما و شهاب رمضان از شاگردان من هستند

با چنگ و دندان پیانو را یاد گرفتم/ مانی رهنما و شهاب رمضان از شاگردان من هستند
با آندره مرادیان از اساتید و نوازنده های پیانو درباره موسیقی، آموزش و چالش های این حوزه گپ و گفتگو کرده ایم.

به گزارش خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ آندره مرادیان یکی از پیانیست های خوب، با اخلاق و تحصیل کرده کشورمان است که در سال ۱۳۴‍۱ در تهران به دنیا آمده است.

پدر وی آرمن مرادیان یکی از نوازندگان بنام سازهای ساکسیفون و آکوردئون و تنظیم کننده آهنگ برای ارکستر شرکت نفت سابق بوده که بعدا به هنرستان ملی موسیقی آمد و اندوخته های خود را در موسیقی به فرزندان ایران آموخت.

مادر او سال های زیادی خواننده گروه کر کلیسا و خواهر او در سمت سلیست کر انجمن ارامنه تهران و خواننده آن می باشد. دایی آندره، ساویک قازاریان از استادان بزرگ و مطرح ساز پیانو در کرمان است که تا به حال کنسرت های متعددی به همراه سایر هنرمندان در این شهر اجرا کرده است.

آندره مرادیان از سن ده سالگی موسیقی و نواختن ساز آکوردئون را نزد پدر آغاز می کند و پس از مدتی نوازندگی ساز پیانو را نزد جودیت شهبازیان شروع می کند و چند سال بعد به صورت حرفه ای این ساز را در محضر استاد اقدس پورتراب فرا می گیرد.

بعدها وی سلفژ را در خدمت استاد مصطفی پورتراب یاد می گیرد و پس از مدتی هارمونی و منترپوران را نزد استاد هنرمند کامبیز روشن روان کار کرده و آندره مرادیان موفقیت های خود را در کنسرواتور، مدیون این استاد می داند.

مرادیان برای بهره گیری از اساتید دیگر و تجربه اندوزی در سال ۱۳۷۰ به ارمنستان سفر میکند و وارد کنسرواتوار ایروان می شود و در رشته آهنگسازی روش تدریس ساز پیانو را با متد روسی تحصیل می کند و از محضر اساتیدی چون لوریس چکناواریان، واقارشاک زاکاریان، یرانوسسیان، مارینه ماساکیان، الا نوراگالستیان استفاده می کند.

وی در حال حاضر مشغول تدریس کلاسیک ساز پیانو است و آهنگ هایی را نیز ساخته و یکی از آنها به نام «لحظه بیدار» شهرت فراوانی دارد.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه