اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدت‌ها بود تمرین خاصی نداشتیم؛

کارپین: ایران با این تماشاگران باید سطح بالاتری نشان دهد/ می‌خواهیم خودمان را با فوتبال آسیا انطباق دهیم

کارپین: ایران با این تماشاگران باید سطح بالاتری نشان دهد/ می‌خواهیم خودمان را با فوتبال آسیا انطباق دهیم
سرمربی تیم ملی فوتبال روسیه گفت: با توجه به تماشاگرانی که دارید می‌توانید فوتبال بهتر، قشنگ‌تر و با کلاس‌تری ارائه دهید.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ والری کارپین سرمربی روسیه پس از تساوی یک - یک تیمش مقابل ایران در نشست خبری گفت: تیم ما مدت‌ها بود تمرین خاصی نداشت و به لحاظ هماهنگی وضعیت خوب و کاملی نداشتیم اما نتیجه بدی رقم نخورد. وقتی گل زدیم مسلماً خوشحال شدم ولی پس از گل ایران بازی به سمت دیگری رفت و بیشتر حملات از سوی آنها بود. در ادامه برنامه ما روی ضد حملات بود.

وی درخصوص حضور تماشاگران نیز گفت: حضور هواداران به گرمی این بازی کمک کرد. تصور نمی کردم چنین تماشاگران پرشوری داشته باشید. حضور تماشاگران موجب شد هر دو تیم فوتبال خوبی ارائه دهند و شما می توانید با بهره مندی از این هواداران فوتبال بهتر و با کلاس تری انجام بدهید چراکه یک تیم خوب و قدرتمند دارید. 

سرمربی روسیه درباره اینکه دیدار برابر ایران یک بازی دوستانه جدی برای او بوده یا صرفا یک بازی تدارکاتی برای محک بازیکنان جوان تیمش بوده است که وی در این خصوص پاسخ داد: متاسفانه چند نفر از بازیکنان اصلی دچار آسیب دیدگی شدند. باید کاری کرد که نسل فوتبال روسیه را عوض کرد. باید به بازیکنانی که سن زیادی ندارند، اعتماد کرد و باید به بازیکنان میدان داد تا بیشتر بازی کنند و تجربه خیلی بیشتری کسب کنند و بتوانیم مطمئن شویم آینده فوتبال روسیه را می توانیم تضمین کنیم.

وی درباره تغییرات روی نیمکت ایران و آنالیز این تیم گفت: سرمربی جدید تیم ملی ایران 10 روز قبل انتخاب شد و طبیعتا نمی توانستیم آنالیز خوبی داشته باشیم، اما نکته ای که در جریان بازی شاهد بودیم، تغییر سیستم تیم ایران از 1-2-3-4 به اشکال دیگری تغییر پیدا می کرد. ما فقط می توانیم بگوییم آنالیز خیلی قوی از تیم ایران نداشتیم چون زمان کی روش شکل بازی ایران نسبت به الان تفاوت داشت.

کارپین درباره اینکه تفاوت فوتبال روسیه و ایران تا چه اندازه بود، چراکه ممکن است روسیه در رقابت های آسیایی به میدان برود، اظهار داشت: تفاوت آن چنانی بین فوتبال دو کشور نیست. مخصوصا الان که ما باید شکل کار خودمان را با تیم های آسیایی نزدیک کنیم و قرار است یک دیدار دوستانه هم با عراق انجام بدهیم. ترکیب جدیدی با بازیکنان جدید به تیم ملی روسیه دعوت کردیم و باید ببینیم در چه شرایطی هستیم تا اگر هر زمان به آسیا آمدیم، خودمان را مطابقت دهیم.

وی درخصوص نمایش مسلط تیم ملی ایران که آیا ممکن است وی با انتقادات تندی در روسیه مواجه شود، پاسخ داد: ما ترکیب جدیدی را بازیکنان جدیدی امتحان می کنیم. همچنین مدت هاست که در مسابقات رسمی شرکت نکرده ایم و تنها در بازی های غیررسمی حضور پیدا کرده ایم. ما بازیکنان خوبی را به دلیل آسیب دیدگی به همراه ما نداشتیم. با توجه به رده سنی که از بازیکنان دعوت کرده بودم، در برابر بازیکنان خوب ایران و جو استادیومی که با حضور تماشاگران وجود داشت، فکر می کنم بازی بدی را انجام نداده باشیم. چرا که که مدتها بود ما بازی های ملی دوستانه انجام نداده بودیم.

او در مورد اینکه با توجه به اتلاف وقت بازیکنانش، شانسی برای پیروزی برابر ایران قائل بوده است، گفت: اگر شانسی قایل نبودیم اصلا بازی نمی‌کردیم.

وی درخصوص اینکه آیا بازی با ایران برای روسیه مفید بود، پاسخ داد: بازی کردن برابر تیمی که چند دوره در رقابت‌های جام جهانی حضور داشته باعث افتخار است. فکر نکنید که تیم های آسیایی تیم های ضعیفی هستند. کره جنوبی، عربستان، ژاپن و... تیم هایی هستند که چندین دوره در جام جهانی حضور داشته اند. پس ما این شانس را به خودمان می دهیم. این بدان معنا نیست که ما قطعاً در جام ملت های آسیا خواهیم بود، چون ممکن است همه چیز تغییر کند. ولی بازی برابر تیم‌های قدرتمندی مانند عربستان، کره جنوبی، ژاپن و... برای اینکه به تجربه بازیکنان ما بیفزاید، خیلی نقش اساسی دارد.

کارپین در پایان درخصوص اینکه هیچ گلی در جریان بازی زده نشد، پاسخ داد: این اتفاقات در بازی رخ می دهد. آنها مرتکب یک خطای پنالتی شدند و ما نیز یک خطا انجام دادیم که پنالتی شد. فکر می کنم هر 2 تیم موقعیت هایی برای گلزنی داشتند که با بدشانسی از دست رفت.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه