اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

لاوروف:

تلاش کشورهای غربی برای منزوی کردن روسیه شکست خورده است

تلاش کشورهای غربی برای منزوی کردن روسیه شکست خورده است
وزیر امور خارجه فدراسیون روسیه گفت تلاش کشورهای غربی برای منزوی کردن روسیه شکست خورده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه روز جمعه تصریح کرد که تلاش کشورهای غربی برای منزوی کردن روسیه شکست خورده است. 

سرگئی لاوروف در مقاله‌ای که روی وب‌سایت وزارت خارجه روسیه قرار گرفته نوشته است: «ماکراز جدید قدرت در اوراسیا، آسیا-پاسیفیک، خاورمیانه، آفریقا و آمریکایی لاتین با راهنما قرار دادن خوداتکایی، حاکمیت مستقیم و هویت‌های فرهنگی و تمدنی‌شان به نتایج شگفت‌انگیزی در حوزه‌های مختلف دست یافته‌اند.»

وی اضافه کرد: «آنها سیاست‌های خارجی مستقیم دارند که منافع ملی هسته‌ای آنها را در اولویت قرار می‌دهد. این مسئله عوامل عینی را برای پدیدآیی یک نظم جهانی چندقطبی به جریان می‌اندازد.»

لاوروف در بخش دیگری از این مقاله خاطرنشان کرده در حال حاضر رابطه روسیه با آمریکا و اتحادیه اروپا در پایین‌ترین سطح ممکن بعد از پایان دوران جنگ سرد قرار دارد.

او نوشته است: «هنگامی که عملیات نظامی ما [در اوکراین] آغاز شد غرب یک جنگ ترکیبی تمام‌عیار علیه روسیه اعلام کرد. هدف این جنگ مغلوب کردن ما در میدان جنگ، تخریب اقتصاد روسیه و تضعیف ثبات سیاسی داخلی ما است.»

او همچنین اضافه کرده است: «ما در حال همکاری با شریکان قابل اعتماد بین‌المللی‌مان برای گذار به ساز و کارهای تجاری خارجی با ارزهای غیر از یورو و دلار و ایجاد زیرساخت‌های بانکی و مالی هستیم که تحت کنترل غرب نیستند.»

او تصریح کرده است: «در دنیا شریکان بسیاری غیر از آمریکا و اتحادیه اروپا وجود دارند. ما در یک جهان چندقطبی قرار داریم. تلاش‌ها برای منزوی کردن روسیه و ایجاد حصار اطراف آن شکست خورده است.»

او تصریح می‌کند: «ما به طور مستمر در تلاش هستیم شراکت‌های راهبردی‌مان با هند را مستحکم کرده و روابطمان با برزیل، ایران، امارات، ترکیه، عربستان سعودی، آفریقای جنوبی و بسیاری از دیگر کشورهای دوست تقویت کنیم.»

لاوروف نوشته تمرکز اقتصاد دنیا در حال تغییر مسیر از منطقه یورو-آتلانتیک به منطقه اوراسیا است و سیاست هم در حال پیروی از همین مسیر است. 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه