اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

آمریکا: برجام در دستور کار نیست

آمریکا: برجام در دستور کار نیست
معاون وزیر خارجه آمریکا در کنفرانسی خبری بر تعهد آمریکا نسبت به جلوگیری از دستیابی ایران به تسلیحات هسته‌ای تاکید کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ودانت پاتل، معاون وزیر خارجه آمریکا روز پنج‌شنبه در کنفرانس خبری خود در خصوص اظهارات اخیر امیرعبداللهیان، وزیر خارجه کشورمان گفت: شما شنیده‌اید که پیش‌تر این را بگوییم و من اکنون این را بار دیگر تکرار می‌کنم. برجام در دستور کار ما نیست.

وی در ادامه با طرح اتهاماتی درخصوص نقض حقوق بشر در ایران و حمایت از روسیه در جنگ اوکراین عنوان کرد که جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا به جلوگیری از دستیابی ایران به تسلیحات هسته‌ای متعهد است.

این مقام آمریکایی همچنین گفت: ما همچنان باور داریم که دیپلماسی بهترین راه برای دستیابی به این هدف است، اما آشکارا گفته‌ایم که هیچ گزینه‌ای از روی میز برداشته نشده است.

وی در پاسخ به سوالی درخصوص اینکه گزینه‌های آمریکا درصورت بسته شدن پنجره برجام توسط ایران چیست؟ عنوان کرد: من وارد شرایط فرضی نمی‌شوم. همانطور که گفتم برجام در دستور کار نیست، اما ما همچنان برخی ابزار را در اختیار داریم و باور داریم که دیپلماسی بهترین مسیر پیش رو است.

حسین امیرعبداللهیان چندی پیش در گفت وگو با شبکه الجزیره گفته بود که قرار است طرحی در مجلس شورای اسلامی ایران مطرح شود و برای مذاکرات هسته‌ای سقف تعیین شود و درهای مذاکرات باز نخواهد ماند.

ادعاهای آمریکا مبنی بر تلاش ایران برای دستیابی به سلاح هسته‌ای درحالی تکرار می‌شود که مقامات ایران به‌طور مکرر این ادعاها را رد کرده و تاکید دارند که سلاح هسته‌ای هیچ جایی در دکترین دفاعی جمهوری اسلامی ایران ندارد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه