logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

برنامه مسابقات کافا مشخص نشده؛

قلعه‌نویی: سردار آزمون درخواست اتاق خصوصی نداشت/ بازگشت رحمان رضایی؟ توکل به خدا!

قلعه‌نویی: سردار آزمون درخواست اتاق خصوصی نداشت/ بازگشت رحمان رضایی؟ توکل به خدا!
سرمربی تیم ملی فوتبال گفت: ولی هنوز مشخص نیست در مسابقات کافا تاجیکستان شرکت می‌کند یا ازبکستان.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانا؛ امیر قلعه‌نویی، سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان پیش از برگزاری بازی پرسپولیس - ملوان در ورزشگاه آزادی اظهار داشت: یکی از وظایف‌مان نظارت و رصد بازی‌های لیگ است. فردا به تبریز می‌روم چون یکی از بازی‌های حساس لیگ بین تراکتور و سپاهان برگزار می‌شود. هر کسی شایسته و لایق باشد می‌تواند لباس تیم ملی را بپوشد. هر اردو شرایط خودش را دارد و اینطور نیست هر کسی در اردوی قبلی دعوت شده بود در اردوی بعدی حضور داشته باشد. براساس عملکرد بازیکنان، آنها را دعوت می‌کنیم.

وی پیرامون رضایت بازیکنان از برنامه اردوی گذشته بیان داشت: این برنامه را از سال ۱۳۸۲ آوردیم و در سال ۲۰۰۶ هم داشتیم. این برنامه توضیح کوچکی دارد. در باشگاه‌ها پیش از فصل برنامه ۶ هفته را می‌دادیم و بر اساس ادامه مسابقات، برنامه‌های بعدی را ارائه می‌کردیم. اردوهای تیم ملی نیز همین شرایط را دارد و بدون برنامه، نظم و انضباط، اصول کاری پیش نمی‌رود.

قلعه‌نویی در خصوص به بازگشت رحمان رضایی به کادرفنی تیم ملی خاطرنشان ساخت: توکل به خدا، این موضوع حل می‌شود.

سرمربی تیم ملی در واکنش به درخواست سردار آزمون برای داشتن اتاق خصوصی در اردوی تیم ملی گفت: خدا وکیلی این حرف‌ها نبود. سردار بازیکن خود من بوده و بچه خوبی است. او پس از بازی تیم ملی مقابل روسیه تماس گرفت و ۱۰ دقیقه با هم صحبت کردیم و اصلاً این مسائل نبود. وظیفه‌مان این است که مردم خوشحال شوند. شما خبرنگاران این جایگاه مقدس را دارید ما هم در این جایگاه هستیم و وظیفه داریم مردم را خوشحال کنیم. قبل از اینکه سردار بازیکن من باشد، با پدرش آقا خلیل دوست بودم. نظم و چارچوبی داریم و اگر یک دقیقه در این کار باشیم، بر اساس آن جلو می‌رویم. شاید در گذشته اتاق تکی داشته باشد که این را نمی‌دانم ولی الان این بحث نبود.

وی در رابطه با دستیار خارجی‌اش تاکید داشت: کمک نیستند، همکار هستند. دنبال آوردن همکاری هستیم که ترجیحاً فوتبال آسیا را بشناسد. دپارتمان بین‌الملل فدراسیون پیگیر انجام کارهاست.

قلعه‌نویی نهایتاً راجع به مسابقات کافا گفت: دو روز پیش جلسه‌ای در این رابطه برگزار کردیم ولی هنوز مشخص نیست تاجیکستان شرکت می‌کند یا ازبکستان. نباید فیفادی را از دست بدهیم و این مسابقات نیز می‌تواند بازی‌های خوبی برای تیم ملی باشد اما هنوز برنامه اصلی را نداده‌اند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه