به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا محمداسماعیل کوثری،عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با صبح قزوین، در خصوص دستاوردهای حماسه ۹ دی اظهار داشت: مردم در روز ۹ دی ماه همه تار و پود فتنه را شسته و به کناری گذاشتند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح قزوین, صبح قزوین,وی افزود: بعد از توطئه سخت و سهمگینی به نام فتنه که با طراحی آمریکا و سفارت های داخل ایران به نام انگلیس و فرانسه و دیگر کشورها راه اندازی شد و برخی از عوامل داخلی میدان دار صحنه های خیابانی شدند، ملت ایران با آفرینش حماسه ۹ دی جواب کوبنده ای به دشمنان داد.
,نماینده مردم تهران در مجلس حماسه ۹ دی را میثاق مجدد مردم ایران با رهبر معظم انقلاب برشمرد و گفت: ملت ایران در قضایای سال ۸۸ که بعد از انتخابات دهم ریاست جمهوری روی داد؛ به همه دشمنان که طراح توطئه انقلاب رنگی در ایران بودند نشان داد با پشتیبانی از رهبری و نظام مقدس جمهوری اسلامی همیشه در صحنه باقی خواهند ماند.
,وی ادامه داد: استکبار جهانی مدت ۳۵ سال است با سیاست های تهاجمی خود به دنبال سرنگونی انقلاب اسلامی می باشد و در مقابل آنها مردم کشورمان تا به امروز ثابت کرده اند دوستدار و پشتیبان نظام خود هستند و در برابر کسانی که با زورگویی و فشار قصد خدشه دار کردن و براندازی انقلاب را دارند، ایستادگی می کنند و به طور یقین دشمن این آرزوی را باید با خود به گور ببرد.
,عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس روز ۹ دی را ثبت شده در تاریخ انقلاب اسلامی کشورمان دانست و اذعان داشت: باید هر سال برای این روز بزرگداشت برگزار کنیم زیرا این روز در اصل روز مردم است؛ روزی که ملت ایران بصیرت و آگاهی خود را با در صحنه بودن و تبعیت از نظام ولایت فقیه به جهانیان نشان داد، بنابراین از ۹ دی همیشه باید با افتخار یاد کنیم.
,وی در خصوص حکم حصر برای سران فتنه بعد از قضایای سال ۸۸ تصریح کرد: در حال حاضر مخالفین نظام از خارج کشور به خط دهی ایادی داخلی خود مشغول هستند و به تکرار این حرف که حصر سران فتنه باید برداشته شود می پردازند.
,کوثری در ادامه ابراز داشت: در همان دوران بعد از حماسه ۹ دی ماه شورای امنیت ملی در خصوص سران فتنه تصمیم به حصر آنها گرفت و این شورا هر زمانی به این تشخیص برسد که در وضعیت سرانه فتنه باید تغییری ایجاد شود، این موضوع را مطرح خواهد کرد.
,وی در پایان خاطرنشان کرد: اگر شورای امنیت به این تشخیص برسد که باید برای رسیدگی به جرم این افراد دادگاهی تشکیل شود به طور یقین با اسناد خیانتی که از این سران فتنه در دست است، حکم سنگینی برایشان تعیین خواهد شد پس باید به همین حصری که ملاطفت نظام را نشان می دهد، راضی باشند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه