logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

تظاهرات ساکنان لندن مقابل سفارت رژیم صهیونیستی و حمایت از مردم فلسطین

 تظاهرات ساکنان لندن مقابل سفارت رژیم صهیونیستی و حمایت از مردم فلسطین
همزمان با تداوم جنایات نیروهای رژیم موقت صهیونیستی در فلسطین اشغالی شماری از ساکنان شهر «لندن» در انگلیس به خیابان‌ها آمدند وعلیه نیروهای صهیونیستی شعار دادند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ همزمان با تداوم جنایات نیروهای رژیم موقت صهیونیستی در فلسطین اشغالی، شماری از ساکنان شهر «لندن» پایتخت انگلیس به خیابان‌ها آمدند وعلیه نیروهای صهیونیستی شعار دادند.

به گزارش شماره یکشنبه روزنامه «ینی شفق» صدها نفر از ساکنان لندن به خیابان‌ها آمدند تا مخالفت خود را با حملات اخیر نیروهای رژیم اسرائیل به مسجد الاقصی اعلام کنند.

 در این تظاهرات که در مقابل سفارت رژیم صهیونیستی در لندن برگزار شد، تظاهرکنندگان خشونت صهیونیست‌ها را محکوم و همبستگی خود را با مردم فلسطین اعلام کردند.

واکنش‌های بین‌المللی به تجاوزات رژیم صهیونیستی در حالی ادامه دارد که تنش‌ها در سراسر قلمرو فلسطینیان پس از یورش نظامیان صهیونیست به مسجدالاقصی در قدس شرقی و بیرون راندن نمازگزاران در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه تشدید شد.

بامداد پنجشنبه  گذشته  جوانان فلسطینی در اعتراض به تهاجم مجدد صهیونیست‌ها به مسجدالاقصی، در شهرهای مختلف با نظامیان اشغالگر درگیر شدند که به گفته منابع بیمارستانی، ده‌ها فلسطینی در درگیری با صهیونیست‌های تروریست در کرانه باختری و داخل «خط سبز» زخمی شدند.

هزاران تبعه فلسطینی و اعراب ساکنان ایالات متحده آمریکا و همچنین فعالان اتحاد بین‌المللی روز شنبه در چند شهر مهم سراسر آمریکا در اعتراض به یورش صهیونیست‌ها به مسجدالاقصی در قدس اشغالی تظاهرات برپا کردند.

 

تصاویری که در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد معترضان را در حالی در خیابان‌های شهرهای مهم آمریکا از جمله نیویورک نشان می‌دهد که سکوت دولت ایالات متحده در خصوص جنایات صهیونیست‌ها علیه مردم فلسطین را محکوم می‌کنند.

طبق این گزارش، راهپیمای‌های گسترده در شهرهای نیویورک‌، شیکاگو، دالاس، لس آنجلس، اوهایو، تگزاس، کالیفرنیا، مینه‌سوتا تحت پرچم "الاقصی را رها کنید» برگزار شد و معترضان از مقام‌های اشغالگر رژیم صهیونیستی تقاضا کردند که تعدی به مسجدالاقصی را متوقف کنند

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه